Családjával együtt utazott Noszvajra a szépségkirálynő

A noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa-t választotta a 2012-es Miss Universe Hungary, hogy családjával együtt kellemes környezetben ünnepeljék meg férje születésnapját.

2012-ben Konkoly Ágit választották Miss Universe Hungary-vé, így ő képviselte hazánkat a nemzetközi versenyen Las Vegasban. Itt sikerült a legszebb 10 lány közé bejutnia.

Ági 2015-ben ment férjhez focista párjához, azóta pedig már a 2. gyermekük is megszületett. Együtt utaztak el pár napra az Eger melletti településre, hogy pár napot pihenéssel töltsenek.

Forrás: Konkoly Ági instagram oldala

A szépségkirálynő követőivel megosztotta, széles gyermek- és babaprogramok közül válogathattak a kicsiknek, ezért bátran meri ajánlani az Oxigén Hotel Family & Spa-t:

Ez a hotel igazi gyerekparadicsom! Élménymedencék, játszóház, minikonyha az étteremben csak nekik. Széles gyerek- és babaprogramok közül válogathatunk, a kedves animátorok pedig egész nap foglalkoznak velük. Nem mondom, hogy kipihenten magam, de kikapcsolódtam maximálisan, amire szükség van a pici gyerekek mellet. Szóval őszintén ajánlom ezt a helyet kisgyerekes családoknak.