Ötletből vállalkozás – segít a Labor

Ingyenes workshopsorozat indul Egerben február 19-ével. A Labor képzésén megtudhatod, hogyan lehet egy ötletből piacképes termék.

Az őszi Ötletből vállalkozás című workshopsorozat eredményein fellelkesülve 2019 elején is egy hasonlót indít az Input program Egerben. A cél továbbra is az, hogy megmutassák, hogyan lehet egy ötletből kiindulva megvizsgálni, hogy abból felépíthető-e egy piacképes termék, egy működő startup. Ezek a rendezvények nem a megszokott meetupok, előadássorozatok lesznek – ígérik a szervezők.

Használható tudásanyagot és módszertant adnak át, személyre szabottan, könnyed stílusban, ráadásul gyakorlati feladatokkal dolgozhat ki-ki a saját ötletén a február 19-én induló workshopokon. Amiről szó lesz: ötlet generálás, vevő profil, validálás, MVP (minimum működő termék), Onepager (ötlet bemutatása írásban hatékonyan), BMC (üzleti modell vászon), Pitch (ötlet bemutatása szóban hatékonyan)

Az első alkalom február 19-e, kedd, 17.00
Helyszín: Labor kollektív ház, Eger, Érsek utca 9. Erzsébet udvar www.facebook.com/laboreger

Ezt további három követi, az egyes alkalmak egymásra épülnek, érdemes mindegyiken részt venni. További tervezett időpontok a Laborban: március 12., 17.00; április 2., 17.00; április 23., 17.00

További részletek: https://inputprogram.com/otletbol-vallalkozas/

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/298651660771097/

Az INPUT programról itt tudhatsz meg részleteket: https://inputprogram.com/