Porig égett élet újraépítésében segít az Egri Vízilabda Klub

Ingyenes lesz a Pro Recco elleni Bajnokok Ligája meccs. A szív és a lélek nem hiányzik majd az egri vízilabdások február végi mérkőzéséről, amely lehetőség lesz arra, hogy segítsünk annak a szarvaskői családnak, akinek otthonát felemésztette a tűz.

Porig égett egy szarvaskői család otthona a közelmúltban, a tragikus hírről itt írtunk. Az újrakezdés ilyen helyzetben mindig heroikus küzdelmet jelent az érintetteknek, ám az is kiderült, hogy van segítség a bajban. Az összefogás széles, február végi meccsével az Egri Vízilabda Klub is csatlakozik a többgyermekes családon segítők sorához.

A klub játékosai – a női és a férfi csapat tagjai egyaránt – úgy döntöttek, hogy ki, ki lehetősége szerint egy bizonyos összeggel támogatja a szerencsétlenül járt család életének újraindítását. A bajtársiasság megmutatkozik, hiszen mint kiderült, az egyik játékos nagybátyjának és családjának a háza vált a lángok martalékává vált, a játékosok azonnal segítettek, ahogy tudtak.

Most a sportbarátok is csatlakozhatnak a nemes gesztushoz, minden segítség, minden forint számít.

A klub honlapján bejelentette, hogy ingyenes lesz a február 27-ei Bajnokok Ligája meccs a világ legjobb klubcsapata, a Pro Recco együttese ellen.
– A beléptető kapuknál és az uszoda több pontján azonban gyűjtődobozokat helyezünk el. Arra kérjük szurkolóinkat, hogy amennyiben lehetőségük engedi támogassák a szerencsétlenül járt családot – írják.