Adománygyűjtés a hétvégi Eger SE – Nyírbátor meccsen!

Hétvégén a 17. fordulóval folytatódik a pontvadászat az NB III Keleti csoportjában.  A bajnoki nyitányon az Eger SE ellenfele vasárnap 14.30-kor a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban a Nyírbátori FC gárdája lesz. A tavalyi szezonkezdetkor Nyírbátorban 1-0-ás egri győzelem született.

Fotó: egerse.com

Jelenleg három helyezés és négy pont választja el a két csapatot egymástól a bajnoki táblázaton.  Az őszi szezont a Nyírbátori FC a 8. helyen zárta 7 győzelemmel, 3 döntetlennel és 6 vereséggel, 22 gólt szerezve és 21-et kapva. Az Eger SE jelenleg a 11. helyet foglalja el a tabellán 20 pontot gyűjtve – 5 győzelemmel, 5 döntetlennel és 6 vereséggel. Az Eger SE a szezon során eddig lejátszott mérkőzéseken 16 gólt rúgott, az ellenfelek pedig 17 alkalommal találtak be az egriek kapujába.

A hétvégi mérkőzés kapcsán Vígh Ferenc vezetőedző adott helyzetjelentést csapat honlapján.

Nagyon nem úgy alakult az utóbbi egy-két hét, ahogyan szerettem volna. Sérülések, betegségek kísérték a felkészülést, de nem keresem a kifogásokat. Fontos bajnoki mérkőzés következik és az a legjobb csapat, amelyik a pályára lép a hétvégén. A Nyírbátor egy játékos kivételével a tavalyi kerettel készült, és előttünk állnak a tabellán. Kíváncsian várom, hogy tétmérkőzésen mire lesz képes a csapat. Nagyon fontos lenne a jó rajt, de a tavasz nem egy mérkőzésből áll.

Az Eger Labdarúgó Kft a vasárnap megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzés bevételét adományládába gyűjti hozzájárulva ahhoz, hogy Nótás Attila egri törzsszurkoló mielőbb hozzájuthasson egy – számára elengedhetetlenül fontos –, a mozgását megkönnyítő egészségügyi segédeszközhöz.