Összeállt a bevándorláspárti ellenzék Egerben: összenő, ami összetartozik

Szerda kora délután sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Mirkóczki Ádám jobbikos országgyűlési képviselő lesz az ellenzék, vagyis az MSZP, a Jobbik, a DK, az LMP és a Momentum Mozgalom polgármesterjelöltje Egerben. A politikus nem a Jobbik, hanem az Egységben a Városért Egyesület színeiben indul majd.

Az ellenzék arról is megállapodott, hogy Egerben az Egységben a Városért Egyesület zászlója alatt az egyéni választókerületekben is csak egy jelöltet indítanak majd az őszi önkormányzati választásokon. Az MSZP, a Jobbik, a DK, az LMP és a Momentum egri szervezete közötti megállapodás alapján azt a közeljövőben hozzák nyilvánosságra, hogy mely egyéni körzetekben kik lesznek a jelöltjeik.

Összenő, ami összetartozik

A Fidesz egri szervezetének részéről Martonné Adler Ildikó elnök reagált az egyesülés hírére: “A bevándorláspártiakat az a Mirkóczki Ádám vezeti majd Egerben, aki szerint Gyurcsány idején jobb volt.

Mirkóczki volt az az ellenzéki politikus is, aki az M25-ös út építését javaslataival elhúzta volna, ráadásul mint utólag kiderült, telekspekuláció állhatott a javaslatai hátterében.”

Ha Mirkóczkin múlott volna, most nem épülne Egerig az autópálya.