Glamour Gála: az egri modell is a résztvevők között

Idén 11. alkalommal díjazta hazánk inspiráló és tehetséges nőit a GLAMOUR. A március 8-ai Women of the Year gálán összesen hat kategóriában vettek át elismeréseket.

A Glamour magazin egyik legfontosabb küldetése a női összefogás erősítése és a nők inspirálása az élet minden területén. 2019-ben 30 olyan nőt láthattunk a Women of the Year jelöltjei között, akik az elmúlt években példaképekké váltak és ösztönzők lehetnek mások számára.

Az év hősnője díjat idén a Nyitottak vagyunk szervezet kapta.

Az év divattervezője díját Sármán Nóra vehette át, aki, külön megemlítette a nagymamáját, hiszen tőle tanult meg varrni, ő indította el a pályán, illetve testvérét, akivel közösen viszik tovább a családi divatmárkát.

Az év énekesnője díját Marsalkó Dávidtól Dallos Bogi vette át, akit szintén jelöltek már korábban a díjra.

Az év vállalkozója Tomán Szabina lett, aki  elárulta, hogy a csapatában szinte csak nők dolgoznak, és természetesen nekik, és azoknak is megköszönte a díjat, akik vele tartanak és követik a diétáit.

Az év közösségimédia-sztárjának járó díjat Dr. Gyurkó Szilvia, a Hintalovon Alapítvány alapítója adta át  Annoni Zitának , aki felidézte, hogy őt már az első Women of the Year gálán is jelölték díjra, illetve viccesen megjegyezte, hogy “a fiatalabbak ezúttal előre engedték az idősebbet”.

Az év lakberendezője  Zai Viki lett. Elmondta, hogy bár sokan állítják, hogy a 40 feletti nők láthatatlanok, de ez a díj is bizonyítja, hogy ez nincs így.

Az év színésznője Döbrösi Laura lett,  akit  már többször jelölték a GLAMOUR olvasói. “A világnak szüksége van a női minőségre” – mondta Laura, aki jó végszót adott a gálának, amikor azt mondta: “Minden nő királynő, úgyhogy fel a koronákat!”

 

Habár az egri modellt, Nagy Rékát nem jelölték díjra, ő is ellátogatott a rendezvényre.

Forrás: www.glamour.hu