Eger SE: Megyei rangadó a Szentmarjay Stadionban

Az Eger SE vasárnap 15 órakor a Gyöngyösi AK csapatát fogadja az NB III. Keleti csoportjának rangadóján.

Fotó: egerse.com

Hétvégén megyei rangadóval folytatódik az NB III. Keleti csoportjának pontvadászata. Vasárnap a Gyöngyösi AK csapata látogat a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba.  Az őszi mérkőzésen, Gyöngyösön 1-1-es döntetlen született. A vendégek számára nem indult jól a tavaszi szezon, az első fordulóban-Jászberényben maradtak alul 2-0 arányban, míg az elmúlt héten odahaza szenvedtek 3-1-es vereséget a Füzesgyarmat gárdájától. A gyöngyösiek jelenleg a 13. helyet foglalják el bajnoki tabellán – négy győzelem és négy döntetlen mellett, tíz alkalommal szenvedtek vereséget.

Az Eger SE a szintén gyenge szezonkezdés után múlt héten, Sényőn aratott bravúros győzelmet. Vitányi László csapata Antal Zsolt két találatával hozta el a három pontot a jó erőkből álló Sényő CARNIFEX FC otthonából.

Vitányi László vezetőedző a mérkőzés kapcsán elmondta:

Ismételten egy fontos találkozó előtt állunk. Természetesen azért szorítok, hogy a következő NB III-as szezonban se legyen kevesebb heves megyei csapat az ideinél, sőt bízom a Hatvan feljutásban, ezáltal a régiós klubok számának növekedésében és remélem, hogy ezt az esetleges vasárnapi sikerünk sem írja felül! Ahogyan korábban mondtam, előrefelé tekintünk.  A játékosok jókedvűen készülnek a találkozóra és reméljük, hogy a megfelelő magabiztosságot és akaratot ismét megmutatják a pályára. Ha mindezek mellett megvalósítják a kért utasításokat, akkor itthon tarthatjuk a három pontot.

Fotó: egerse.com