Címke: adomány

Jónak lenni jó! – Eger is csatlakozott az adománygyűjtéshez

Jónak lenni jó! – Eger is csatlakozott az adománygyűjtéshez

Idén a cukorbeteg gyerekeket segíti a közmédia a Jónak lenni jó! elnevezésű országos adománygyűjtő program keretében. Nagy Feró babos kendője és gitárja mellett most már Szécsi Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó, az Egri Vízilabda Klub elnöke által felajánlott úszónadrágra is lehet licitálni. 

Fél millió forintot adományoztak az egri kórháznak – videó

Fél millió forintot adományoztak az egri kórháznak – videó

Az Eger Sikeréért Egyesület ötszázezer forinttal segítette a Markhot Ferenc Kórház újszülött osztályát. A nagyvonalú felajánlás a szervezet Amerikai Egyesült Államokban élő tagjától, az egri születésű Tóth Lindától érkezett.

facebook

Labdazsonglőr is érkezik a Végvári VB-Piknikre

A tízszeres Guiness rekorder, ismert labdazsonglőr, László Gyula lesz Eger vendége a világbajnoki döntő napján, július 15-én. Az ország egyik legszebb szurkolói zónájában, Eger szívében, a Végvári vitézek terén csillogtatja meg tudását. A rendezvény egyúttal a Habis László polgármester által hirdetett közösségi jótékonysági akció része.

Családi sportnap a tartalékosokkal

Családi sportnap a tartalékosokkal

Családi sportnapra várta a katonaság és a honvédelem iránt érdeklődőket a Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) Heves Megyei Szervezete és az Egri Honvéd Sportegyesülete szombaton. A három fős csapatok többféle fegyverrel, kispuskával, légpuskával, pisztollyal, valamint íjjal lőttek, csatacsillagot, kézigránátot dobtak. Megnézhették az airsoft fegyverek bemutatóját, azt hogy hogyan kell a fegyvereket szétszerelni és […]