Címke: adomány

Fotó: Birinyi Zsófia

Légzésfunkciós készüléket kapott a Gyermek osztály

Újabb korszerű műszert, egy légzésfunkciós készüléket adott át a Markhot Ferenc Kórház Gyermek osztályának az Országos Egyesület a Mosolyért Egyesület. Nagy István a szervezet elnöke hangsúlyozta: az adományokat eddig is több vállalkozó falajánlásával tudták megvásárolni, a Radvill Kft. kilenc alkalommal nyújtott támogatást, most mellettük a Príma-Út 2004 Bt.,a Bo-Invest Kft.,valamint […]

Chuck Norris amerikai színész és felesége, Gena O`Kelley mutatja a Walker, a texasi kopó című tévésorozatban viselt, árverezésre szánt kalapot és az eredetiségi tanúsítványát a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz adománygyűjtő akciójához kapcsolódó sajtótájékoztatón a budapesti Kempinski Hotel Corvinus szállodában 2018. november 26-án. MTI/Kovács Tamás

Javában zajlik az árverés Chuck Norris texasi cowboy kalapjáért

A legendás akcióshős, Chuck Norris budapesti látogatása alkalmával dedikálta és licitálásra bocsátotta híres hófehér texasi cowboy kalapját, melynek teljes bevételét a Magyarországon egyedülálló Tábitha Gyermekhospice Ház működésének támogatására ajánlott fel. Az online aukcióra már több jelentős ajánlat érkezett, a felajánlásokat február 28-ig várják.

#nemluxustáska – Segítség a nőknek, nőktől!

#nemluxustáska – Segítség a nőknek, nőktől!

Minden nőnek van olyan táskája a szekrény mélyén, amit már nem használ, de kidobni sem szeretné. Most jött el ezeknek az ideje! Egy január végéig tartó jótékonysági akció keretében segíthetünk a rászoruló nőknek. Egerben is!

Jónak lenni jó! – Eger is csatlakozott az adománygyűjtéshez

Jónak lenni jó! – Eger is csatlakozott az adománygyűjtéshez

Idén a cukorbeteg gyerekeket segíti a közmédia a Jónak lenni jó! elnevezésű országos adománygyűjtő program keretében. Nagy Feró babos kendője és gitárja mellett most már Szécsi Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó, az Egri Vízilabda Klub elnöke által felajánlott úszónadrágra is lehet licitálni. 

Fél millió forintot adományoztak az egri kórháznak – videó

Fél millió forintot adományoztak az egri kórháznak – videó

Az Eger Sikeréért Egyesület ötszázezer forinttal segítette a Markhot Ferenc Kórház újszülött osztályát. A nagyvonalú felajánlás a szervezet Amerikai Egyesült Államokban élő tagjától, az egri születésű Tóth Lindától érkezett.

facebook

Labdazsonglőr is érkezik a Végvári VB-Piknikre

A tízszeres Guiness rekorder, ismert labdazsonglőr, László Gyula lesz Eger vendége a világbajnoki döntő napján, július 15-én. Az ország egyik legszebb szurkolói zónájában, Eger szívében, a Végvári vitézek terén csillogtatja meg tudását. A rendezvény egyúttal a Habis László polgármester által hirdetett közösségi jótékonysági akció része.

Családi sportnap a tartalékosokkal

Családi sportnap a tartalékosokkal

Családi sportnapra várta a katonaság és a honvédelem iránt érdeklődőket a Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) Heves Megyei Szervezete és az Egri Honvéd Sportegyesülete szombaton. A három fős csapatok többféle fegyverrel, kispuskával, légpuskával, pisztollyal, valamint íjjal lőttek, csatacsillagot, kézigránátot dobtak. Megnézhették az airsoft fegyverek bemutatóját, azt hogy hogyan kell a fegyvereket szétszerelni és […]