Címke: Baptista Szeretetszolgálat

Chuck Norris amerikai színész és felesége, Gena O`Kelley mutatja a Walker, a texasi kopó című tévésorozatban viselt, árverezésre szánt kalapot és az eredetiségi tanúsítványát a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz adománygyűjtő akciójához kapcsolódó sajtótájékoztatón a budapesti Kempinski Hotel Corvinus szállodában 2018. november 26-án. MTI/Kovács Tamás

Javában zajlik az árverés Chuck Norris texasi cowboy kalapjáért

A legendás akcióshős, Chuck Norris budapesti látogatása alkalmával dedikálta és licitálásra bocsátotta híres hófehér texasi cowboy kalapját, melynek teljes bevételét a Magyarországon egyedülálló Tábitha Gyermekhospice Ház működésének támogatására ajánlott fel. Az online aukcióra már több jelentős ajánlat érkezett, a felajánlásokat február 28-ig várják.

Egerben is elindult a Karácsonyi Cipősdoboz akció

Egerben is elindult a Karácsonyi Cipősdoboz akció

Egerben az idén immár 13. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a karácsonyi Cipősdoboz akcióját. A tavalyi gyűjtés során összesen 500 gyermeknek tudtak közös erővel örömöt szerezni a városban és számos, környező településen. December 19-ig négy állandó gyűjtőponton várják a cipősdobozba csomagolt karácsonyi szeretetcsomagokat.

Slow Living: Let’s go Slow with Chuck Norris!

Slow Living: Let’s go Slow with Chuck Norris!

Chuck Norris indította el a Baptista Szeretetszolgálat 15. Cipősdoboz-gyűjtő jótékonysági akcióját. A legendás akcióhős a feleségével együtt jött Budapestre, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén a Papp László Sportarénában. 

Csaknem 500 gyermek kapott cipősdoboz ajándékot

Csaknem 500 gyermek kapott cipősdoboz ajándékot

A Baptista Szeretetszolgálat Egerben is jól ismert akciója keretében a 2017-es, adventi időszakban négy állandó gyűjtőponton várták a cipősdobozba csomagolt karácsonyi szeretetcsomagokat.