Címke: béremelés

Oroján: A magyar emberek a növekvő gazdaság nyertesei

Oroján: A magyar emberek a növekvő gazdaság nyertesei

A növekvő gazdaság nyertesei a magyar családok, a munkavállalók és a nyugdíjasok, mert a gazdaság kedvező évet zárt 2018-ban – fogalmazott Oroján Sándor a FIDESZ Egri Szervezetének alelnöke. Tavaly 4,5 millióra nőtt a munkavállalók száma hazánkban, míg a reálkereset 8%-kal emelkedett, Heves megyében viszont egy év alatt 627-tel nőtt a betöltött álláshelyek száma.

Jelentős béremelés jön a magyar kórházakban

Jelentős béremelés jön a magyar kórházakban

Több fronton is folyamatosan halad az egészségügyi ágazat megújulása: átlátható viszonyokat teremtenek az állami és magánellátás között, jelentősen megemelik az ápolónők és védőnők bérét, rendezik a kórházak adósságait, illetve ezzel együtt új gazdálkodási rendszert alakítanak ki a kórházaknak, hogy stabilabbá és hatékonyabbá váljon a pénzügyi hátterük – számolt be a […]

Nyitrai Zsolt: Béremelés jön a Magyar Postánál

Nyitrai Zsolt: Béremelés jön a Magyar Postánál

Magyarország Kormánya fontos feladatának érzi a postás munkavállalók lelkiismeretes tevékenységének megbecsülését, valamint kiemelkedő teljesítményük támogatását írja közleményében Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott.

Markhot Ferenc Kórház

Kiemelt bérrendezés az egri Markhot Ferenc Kórházban

A kötelező béremelésen túl az egri Markhot Ferenc Kórház saját forrásból plusz béremelésről döntött. Ezen intézkedés két munkatársi csoport számára biztosít többlet keresetet, és egyben megszünteti az ágazaton belüli bérfeszültséget.

Januártól tovább emelkedik a katonák bére

Januártól tovább emelkedik a katonák bére

Január 1-jétől újabb 5 százalékkal emelkedik a katonák illetménye. Ez a honvédelmi életpályában megkezdett bérrendezés 4. üteme, 2015 és 2019 között átlagosan 50 százalékkal emelkedik a katonák fizetése.