Címke: Borszalon

Az Egri Borszalonon búcsúztatja az évet Kiss Norbi

Az Egri Borszalonon búcsúztatja az évet Kiss Norbi

December 29-én, Egerben az immáron hagyományos Borszalonon búcsúztatja az óévet Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyző, aki kizárólag versenyszezonon kívül szokott minőségi, száraz vörösborokat kóstolni – természetesen csak mértékkel.

Közeleg az idei Borszalon!

Közeleg az idei Borszalon!

Ha év vége, akkor Borszalon! Vegyél részt Eger legelegánsabb társasági eseményén a Hotel Egerben, december 29-én! Élőzene, és az idei esemény két házigazdája, Nagy Réka és Juhász Ádám vár a megújult Borszalonban! Főszerepben: A BORÁSZOK!

Ilyen volt a XVII. Borszalon – fotógaléria

Ilyen volt a XVII. Borszalon – fotógaléria

Pénteken volt a XVII. Borszalon – a rangos évzáró rendezvényen kiváló borokat kóstolhattunk a legkiválóbb társaságban, az estét zene és tánc tette teljessé a Hotel Egerben.

Fotó: Nemes Róbert

Így mulattatok a tavalyi Borszalonon – galéria

A húszas-harmincas évek hangulatában telt a 2016 decemberében rendezett borszalon. Idén pedig elegáns környezetben, Hollywoodot idéző jelmezekbe bújva, a legfinomabb borokkal a pohárban búcsúztathatják az idei esztendőt a XVII. Borszalon vendégei.

Elegáns búcsú az évtől

Borszalon: már csak tízet kell aludni!

Az idei lesz a 17. Borszalon és – ahogyan megszokhattuk – ezúttal is kiváló estét tölthetünk el neves borászok, pazar borok, jó zene társaságában. Kihagyhatatlan. Mi szóltunk.

Koncertek után mégjobban esik a bor (Fotó: Pixabay/MonicaVolpin)

Borszalon: bemutatják Eger borkapuját

De nem csak ezért lesz érdemes részt venni az idei Borszalonon. A december 29-ei rangos évzáró rendezvényen a legújabb hordómintákat és különlegességeket is megismerhetjük.