Címke: DK

Tucatnyi DK-s lépett ki a pártból

Tucatnyi DK-s lépett ki a pártból

Kám első embere, Mecseki Csaba ezután függetlenként politizál. Vele együtt 13-an, többek között Kelemen Krisztián, szombathelyi önkormányzati képviselő hagyta ott a Demokratikus Koalíciót. Újabb elszámolási viták nehezítik Gyurcsány Ferenc egyre zsugorodó pártjának életét.

Budapest, 2018. december 12.
Az ellenzéki pártok kezdeményezésére a munka törvénykönyvének módosítása ellen indult tüntetés résztvevői a Fidesz Lendvay úti székházánál 2018. december 12-én.
MTI/Mónus Márton

Nem vevők a magyar választók a radikalizmusra

Több olyan pártnak is csökkent a népszerűsége az áprilisi választáshoz viszonyítva, amelyek részt vesznek az év végi, helyenként erőszakba torkolló túlóratörvény-ellenes tiltakozásokban – derül ki a Nézőpont Intézetnek a Magyar Idők számára készített reprezentatív felméréséből.

A túlóratörvény ellen tüntettek Egerben szerdán – videó

A túlóratörvény ellen tüntettek Egerben szerdán – videó

A túlóratörvény ellen tüntetett szerda este a koalícióra lépett ellenzék Egerben. Eddig városunkban nem látott méretű – 3-400 fős – tömeg vonult a Pyrker téri országzászlótól az Egri Polgárok Házához, hogy ott felolvassák az országosan megfogalmazott petíciójukat.

Gyurcsány Ferenc a DK egri kampányzáróján

Gyurcsány Ferenc a DK egri kampányzáróján

Megtartotta csütörtökön egri kampányzáró rendezvényét a Demokratikus Koalíció. A DK elnök felesége helyett ezúttal  maga a pártvezető, Gyurcsány Ferenc látogatott el a helyi szimpatizánsokhoz.  Az Összehozzuk Magyarországot országjárás egyik utolsó állomásán újból emlékeztetett a programjára. Kiemelte az egészségügy és az oktatás reformját, a nyugdíj felzárkóztatás kérdését és a kivándorlás megállítását. […]

Kertészné Kormos Noémi - Fotó: Szabó Bengedúz

Karácsony Gergely: szavazzatok Noémire

Kertészné Kormos Noémi száll ringbe április 8-án az országgyűlési képviselői posztért. A DK-s politikus mellett Karácsony Gergely is kampányolt egri látogatása apropóján.

Gondos István - Archív fotó: Nemes Róbert

A Fidesz szerint a DK ugyanott folytatná, ahol abbahagyta!

A kormányzó párt véleménye az, hogy Gyurcsány Ferenc pártja egyszer már tönkretette az országot, most is ugyanezt tenné, csak ezen kívül lebontaná a határzárat és bevándorló országgá tenné Magyarországot.