Címke: Egererdő Zrt.

fotó: pexels.com

Irány a szabadba! Hétvégére itt az igazi tavasz

A hétvégére igazi kiránduló időt jósolnak a meteorológusok: a szép napos időben a hőmérséklet akár 20 fok fölé is emelkedhet. Az erdei avarból egyre több helyen bújnak elő a tavasz színes virágai, melyek arra sarkalhatnak bennünket, hogy a hosszú téli hónapok után nyakunkba vegyük a környék erdeit.

Dobó István-kilátó - látványterv

Megújul az Eged-hegyi Dobó István-kilátó

Hét európai uniós (GINOP) pályázat keretében közel 3,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással valósulnak meg a természetjárás feltételeit javító fejlesztések 2020. szeptember végéig Magyarországon, köztük az EGERERDŐ Zrt. területén is, áll a társaság közleményében.

Kisvasút – indul a szezon

Kisvasút – indul a szezon

Március 15-étől újra közlekednek a vonatok az EGERERDŐ Zrt. mindhárom kisvasútján, a társaság az idei évi rendezvénynaptárát is közzétette.

Süt a nap, vár a természet!

Süt a nap, vár a természet!

Ragyogóan napos hétvége  elé nézünk, éled a természet, itt-ott már madárcsicsergést is hallhatunk. Az időjárás előrejelzés szerint az éjszakai fagyok már elkerülnek minket, de persze a hideg völgyekben, északi oldalakon még erre is számíthatunk. Az erdei túrázáshoz tökéletes idő biztos sok embert kicsalogat az erdőbe, ahol jellemzően saras ösvényekre kell […]