Címke: ellenzék

Egerben mondják

Egerben mondják

Olvasói levél 1914-ről, az ellenzékről és a tízmilliókkal támogatott egriugyek.hu – ról.

Századvég: Nem támogatja a sztrájkot a magyarok többsége

Századvég: Nem támogatja a sztrájkot a magyarok többsége

A magyarok többsége nem támogatja a sztrájkot és nem kér az ellenzéki színjátékból – derült ki a Századvég Alapítvány friss felméréséből. A január második hetében végzett közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy a magyarok 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és a politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta […]

Budapest, 2018. december 12.
Az ellenzéki pártok kezdeményezésére a munka törvénykönyvének módosítása ellen indult tüntetés résztvevői a Fidesz Lendvay úti székházánál 2018. december 12-én.
MTI/Mónus Márton

Nem vevők a magyar választók a radikalizmusra

Több olyan pártnak is csökkent a népszerűsége az áprilisi választáshoz viszonyítva, amelyek részt vesznek az év végi, helyenként erőszakba torkolló túlóratörvény-ellenes tiltakozásokban – derül ki a Nézőpont Intézetnek a Magyar Idők számára készített reprezentatív felméréséből.

Komlósi Csaba és Ungár Péter - Fotó: Szabó Katalin

Kevés a közös az ellenzéki pártokban

Így látja Komlósi Csaba, az LMP önkormányzati politikusa, aki szerint az április 8-i ellenzéki vereség óta megy az ötletelés az ellenzéki oldalon, mindenki próbál innovatív lenni – nyilatkozta a TV Eger megkeresésére.

Fotó: Vámos Csaba

Vámos szerint az ellenzék feladta Egert

Megágyazott az ellenzék Nyitrai Zsolt és a FIDESZ választási győzelmének azzal, hogy végleg feladta Egert- véli Vámos Csaba független képviselőjelölt.