Címke: fejlesztések

Megújul a Gárdonyi Kert

Megújul a Gárdonyi Kert

Évek óta méltatlan állapotban van a város emblematikus helyszíne, a Gárdonyi Kert. De már nem sokáig – pályázati forrásnak köszönhetően új és méltó közösségi-kulturális tere lesz Egernek.  

Fotó: MTI

Az egri jövőt építő költségvetésünk van

Egernek a jövőt építő, fejlesztésekre koncentráló költségvetése van 2019-ben, melynek bevételi és kiadási főösszege 40 milliárd 964 millió 142 ezer 669 Ft. A Közgyűlés által február 21-én elfogadott büdzsé a 21. századi, otthonos Eger építése mellett jó alapot jelent a város mindennapi működtetéséhez és az egriek számára nyújtott közszolgáltatások stabil, […]

Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője az egri közgyűlésben. - Fotó: Lénárt Márton

“Előttünk a város, mögöttünk a kormány”

Épül az M25-ös, panoráma lift készül a várban, és több milliárd forintból újulhat meg az egri tömegközlekedés – Nyitrai Zsolt napirend előtt szólalt fel az egri közgyűlésben a várost érintő fontos kormányzati döntésekről.

Nyitrai Zsolt: Eger hamarosan újra virágkorát élheti – videó

Nyitrai Zsolt: Eger hamarosan újra virágkorát élheti – videó

Európa és Magyarország helyzete, Sargentini-jelentés, Nemzeti Konzultáció a Családok Évében, valamint a sok-sok fejlesztés Eger és környezetében. Ezekről kérdezte a Tv Eger Fogadóóra című műsorában Turay Zoltán műsorvezető Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízottat, Eger és térsége országgyűlési képviselőjét.