Címke: Fradi

Ismét Zöld és fehér!

Ismét Zöld és fehér!

Megjelent a Ferencvárosi Torna Club életmódmagazinja, a Zöld és fehér októberi száma, címlapon Varga Rolanddal! (x)

Vár a Fradi Suli Program!

Vár a Fradi Suli Program!

Az idei tanévben is folytatódik a Fradi Suli Program! A Ferencváros várja iskolák, valamint oktatási intézmények jelentkezését!

Megéri a Fradi-bérlet!

Megéri a Fradi-bérlet!

Kedvezőbb árak a lelátón meg a shopban, nyereményjátékok, szakmai nap részvételi lehetőség, exkluzív információk. (x)

Bajnoki ajánlat! Fradi iskolaszerek...

Fradi iskolaszerek az Ars Unától

Közeledik az újabb tanév, már kaphatók az Ars Una Fradi termékei is. A Ferencvárosi Torna Club és az Ars Una közös kollekciójából több mint 50 000 iskolaszer talált büszke gazdára a tavalyi iskolaév alatt, idén pedig még szélesebb a termékkínálat.

Megújult Fradi snackek

Megújult Fradi snackek

A Ferencvárosi Torna Club saját márkás termékcsaládjában immár újdonsült Fradi snackek is találhatók. A különböző rágcsálnivalókat a Fradi Shopban és a shop.fradi.hu oldalon lehet megvásárolni.

Kapható a 2015-ös Fradi Évkönyv

Kapható a 2015-ös Fradi Évkönyv

A Ferencvárosi Torna Club idén is megjelentette hagyományos évkönyvét, amelyben a 2015-ös esztendő eredményeit elevenítik fel. Már kapható a 2015-ös Fradi Évkönyv, amelyben a Ferencvárosi Torna Club esztendejének legfontosabb eredményeit és eseményeit foglalta össze. A képekkel és változatos infografikákkal díszített kiadványban főszerepet kap a három trófeát begyűjtő labdarúgó-szakosztály, de a […]

Meccsnapi akciók a Burger Kingben

Meccsnapi akciók a Burger Kingben

Akár a Groupama Arénában, akár idegenben játszik a Ferencváros labdarúgócsapata, a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően ajándékot választhat magának minden Fradi Kártya-tulajdonos a Burger King éttermekben. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártyával vásárlók 15%-os kedvezményben részesülnek a Burger King éttermeiben (az egyetlen kivétel a Liszt Ferenc repülőtéren található Burger King). Meccsnapokon azonban […]