Címke: Habis László

Fotó: MTI/Komka Péter

Eltemették Seregély István nyugalmazott egri érseket az egri főszékesegyházban – Videó

Több százan búcsúztatták dr. Seregély István nyugalmazott egri érseket kedden délelőtt a bazilikában. Az egykori főpásztor földi maradványait a lelki üdvéért bemutatott szentmisét követően a főszékesegyház altemplomában helyezték örök nyugalomra. Az eseményen egyházi elöljárók,  Orbán Viktor miniszterelnök és más közjogi méltóságok mellett Habis László, Eger polgármestere is részt vettek.

Eger a Travel Life Magazine online kiadásában!

Eger a Travel Life Magazine online kiadásában!

A nyomtatott megjelenést követően 2019 január 3-án Eger a hatalmas elérésű Travel Life Magazine online kiadásában! Büszkék vagyunk városunkra és arra, hogy egy ilyen orgánumban Eger egy szép összefogásnak és jelentős önkormányzati szerepvállalásnak köszönhetően megjelenhet – írja Habis László, Eger polgármestere a hír kapcsán saját közösségi oldalán.

A Bátrak Ligája a fiatalok fizikai és szellemi próbatétele

A Bátrak Ligája a fiatalok fizikai és szellemi próbatétele

A Bátrak Ligája elnevezésű sport- és ügyességi verseny a sportszerű, tisztességes küzdelemről és a csapatjátékról, egymás segítéséről szól – jelentette ki a Honvédelmi Sportszövetség elnöke a kezdeményezésről tartott hétfői sajtótájékoztatón, Egerben.

Évzáró ünnepséget tartott az Eger Sikeréért Egyesület – videó

Évzáró ünnepséget tartott az Eger Sikeréért Egyesület – videó

Az Eger Sikeréért Egyesület (ESE) évzáró vacsorát tartott a Leányka Bisztróban péntek este. Az esemény vendége volt Mága Zoltán hegedűművész és Szőcs Géza Kossuth-díjas erdélyi magyar költő, politikus is. Habis László polgármester és Harmati László vállalkozó sokéves, Eger iránt elkötelezett munkájukért egy-egy arany színű kitűzőt vehettek át az egyesülettől.

Sas utca- exkluzív infók a teljes megújulásról

Sas utca- exkluzív infók a teljes megújulásról

Teljes egészében megújul Eger egyik igen fontos összekötő útja, a Sas utca. A terület egészen más arcát mutatja majd: nem csupán új útpálya és kétoldali, díszkövezett járda, hanem ezzel együtt zárt csapadékcsatorna és védett kerékpárút szolgálja az egriek közlekedését a beruházást követően – nyilatkozta portálunknak Habis László polgármester. Az „Eger, […]