Címke: Habis László

Fotó: Nemes Róbert

Átadták a megújult Kracker udvart

Ünnepélyes keretek között adták át a megújult Kracker udvart kedden. A beruházás 63 millió forint pályázati támogatásból valósult meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében. Megújult a közvilágítás, a járó- és zöldfelületek és új kültéri bútorokat is kihelyeztek.

A Könyök utca és a Gerle köz találkozásánál, látványos szakaszába érkezett a munka (fotó: Szávoly Richárd)

Elindult a Könyök utca és a Gerle köz átépítése – Kémfotók

Mint ismeretes, több más projekt mellett egy korábbi kormánydöntés alapján a megyeszékhely egészét érintő, átfogó infrastruktúra-fejlesztés zajlik jelenleg is Egerben. A több, mint 30 fejlesztést jelentő, egymilliárdos egri fejlesztési program keretében, most a Könyök utcán és a Gerle közön a sor. 

Itt tessék fizetni (Fotó: Nemes Róbert)

Parkolási kisokos, nem csak Egrieknek

Habis László polgármester szokásos, kéthetente jelentkező rádióinterjújában meglehetősen érdekes perspektívából világította meg Eger parkolási helyzetét. Miközben politikai opponensei 1 órás ingyenes belvárosi parkolási lehetőséget vizionálnak, kiderült, hogy a jelenleg díjmentes helyszínek fizetőssé tételét leginkább maguk a lakók szorgalmazzák.

Fotó: Nemes Róbert

Elindult a Sas út faltól-falig történő megújítása – Videó

Mától indul a Sas út teljes körű, faltól-falig történő megújítása! Reggel egy szórólap-kampány is indult a malomnál, amibe Habis László polgármester úr és Kovács Cs. Tamás tanácsnok is bekapcsolódott. Megnéztük, hogy fogadják a hírt az arra közlekedők.

(fotó: Nemes Róbert)

Csillagtól Csillagig – Indul az Egri Tavaszi Fesztivál – Videó

Az Egri Tavaszi Fesztivál az a fajta rendezvény szeretett városunkban, amire az ember akkor is jó szájízzel gondol, ha nem tekinti magát igazi kultúrafalónak. Talán nem nagyképűség, de az idén immáron 9 éves korába lépő Egri Csillag, vagy a 2 éve hungarikumként büszkélkedő Egri Bikavér hallatán nincs olyan hazai vagy […]