Címke: Kepes Intézet

A Maticska Jenő-díjban részesült Czene Márta festőművész MTI Fotó: Komka Péter

Megnyílt az Élő magyar festészet 2018 című tárlat Egerben

Megnyílt Egerben a Magyar festészet napja fő rendezvénye szombaton: az Élő magyar festészet 2018 című meghívásos tárlat, melynek alkotásai – három festőgeneráció munkái – áttekintést adnak a kortárs magyar festészetről.

Eger lesz a 2018-as Magyar Festészet Napjának egyik kiemelt helyszíne – videó

Eger lesz a 2018-as Magyar Festészet Napjának egyik kiemelt helyszíne – videó

A Magyar Festészet Napja című rendezvény 2018-as programsorozatának Eger az egyik kiemelt, vidéki helyszíne. A 2002-ben, civil kezdeményezésre létrejött, folyamatosan bővülő kulturális esemény ma már több, mint egy héten át zajlik, s ezzel az ország legnagyobb művészeti mozgalma – mondta Verebes György Munkácsy-díjas festőművész kedden, a Városházán tartott sajtótájékoztatón.

Fotó: Nemes Róbert

BizLounge: Divatbemutató az évadnyitón

Katrics Krisztina, az ÖRÖKsÉG Alkotóműhely vezetője, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kézműipari alelnöke volt Mester Sándor vendége a BizLounge évadnyitóján az egri Kepes Intézetben. Ezúttal az érdeklődőknek egy különleges divatbemutatóval is készültek az üzleti klub szervezői.

Egy remek francia este – a Kepesben

Egy remek francia este – a Kepesben

Egy hangulatos múzeumi est keretein belül tematikusan francia esttel várják az érdeklődőket a Kepes Intézetben augusztus 25-én.

Závada Pál a Kepesben

Závada Pál a Kepesben

Július 3-án a Kepes Intézetben a József Attila-és Kossuth-díjas író, akivel Molnár Ferenc beszélget, a Kepes Irodalmi Estek keretében.