Címke: képgaléria

Visszatekintés: Ezek voltak 2018 legjobb pillanatai – Galéria

Visszatekintés: Ezek voltak 2018 legjobb pillanatai – Galéria

Egy rendkívül színes és izgalmas évet zártunk, 2018 a fejlesztések és a megújulás éve volt Egerben. Világsztárok jártak városunkban, Los Angeles-i mintára felavattuk a saját csillagaink sétányát és lassan összekötjük a megyeszékhelyet az autópályával. Fotós összeállításunk az elmúlt év legjobb pillanatait örökíti meg, Nemes Róbert fényképein keresztül.

Fotó: Daróczi Péter

Így zúztatok Ti a Máraiban – Képek!

Pénteken este ekkora volt a buli a Szépasszonyvölgyben, amely a korábbi buliajánlókból sem maradhatott ki, ugyanis a Rock Csillagok Fesztiválján csápolhattatok.

Fotó: Daróczi Péter

Tudjátok, milyen egy Hippolit-féle éjszaka? KÉPEK

Egerben a vasárnap sem lehet unalmas, hiszen ha épp nem veterán autók sorolnak a Szépasszonyvölgyben, akkor az éjszakai élet szabadul el. A Hippolit Club vasárnap este sem okozott csalódást az ide érkezőknek, remek fotók születtek, nagyon tudtok bulizni! 

Fotó: Daróczi Péter

A Liget már kedden zsúfolásig megtelt – KÉPEK

A Liget Dance Hall különleges érzékkel varázsol remekbe szabott buliesteket az átlagos hétköznapokból is. Ezúttal egy sima kedd estének induló helyzetet fullasztottak totális mámorba, nézzétek meg Ti is a fotókat! 

Fotó: Daróczi Péter

A Hippolitban sem volt unalmas a szombat este – KÉPEK

Hétfőn már mutattunk egy mulatozó bagázst, most pedig itt egy másik. Ezúttal a Hippolit Club háza tájára látogattunk el, azon belül is egy retro buliba csöppentünk. Nézzétek meg Ti is, micsoda fotók születtek! Jó szórakozást!

Fotó: Daróczi Péter

Newik. Liget. FOTÓK

Péntek este az ovis rendezvény után még szétnéztünk az éjszakában, és lencsevégre kaptuk a Liget Dance Hall-ban bulizókat. Gyorsan lessétek meg a galériánkat, könnyen lehet, hogy megtaláljátok magatokat!

Fotó: Nemes Róbert

Gyerekzsivaj a színházban – ovis évzáró KÉPEKBEN

Pénteken véget ért az óvoda, mi pedig ki nem hagytuk volna, hogy meglátogassuk az évzáró és ballagási eseményt! A Gárdonyi Géza Színház színpadán vonultak föl a csöppségek, vidám műsort adva a közönségnek. Nézzétek meg galériánkat, kár lenne kihagyni!