Címke: labdarúgás

Teqball asztalokat adtak át Egerben

Teqball asztalokat adtak át Egerben

Kettő úgynevezett Teqball asztalt helyezett ki az egri önkormányzat a sportolni vágyók részére. Az egyiket a termálfürdő területén, a másikat pedig a Felsővárosi Sporttelepen. Ez utóbbit kedden adta át Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője, Habis László polgármester és Martonné Adler Ildikó alpolgármester, felsőváros képviselője.

Soccer Football - World Cup - Group A - Russia vs Saudi Arabia - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - June 14, 2018   Russia's Yury Gazinsky celebrates scoring their first goal with team mates       REUTERS/Carl Recine

Foci vébé: nyitány és némi esélylesés

Felvirradt a világbajnokság nyitónapja. Mind a 32 csapat optimista, tervez és reménykedik. A résztvevő futballnemzetek és szurkolótáborok izgatottak, a labdarúgást szeretők lelkesek. A futballközvélemény pedig latolgatja az esélyeket, ahogyan teszi ezt a Centerhalf is.

Eger SE: döntetlen a rangadón

Eger SE: döntetlen a rangadón

Nem bírt egymással a csoport jelenlegi két legjobb csapata a 11. forduló slágermeccsén, döntetlen lett Felsőtárkány – Eger SE rangadó a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban.