Címke: labdarúgás

Eger SE: Hazai siker a megyei rangadón

Eger SE: Hazai siker a megyei rangadón

Az NB III Keleti csoportjának rangadóján Nagy Péter találatával tartotta otthon a három bajnoki pontot az Eger SE csapata.  Győzelmükkel az egriek a kilencedik helyre léptek előre a tabellán.

Sényőre látogat az Eger SE

Sényőre látogat az Eger SE

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 18. fordulójában az Eger SE csapata Sényőn vendégszerepel.  A múlt heti hazai fiaskó után ezúttal már az újonnan kinevezett vezetőedző, Vitányi László dirigálja az egri alakulatot.

Adománygyűjtés a hétvégi Eger SE – Nyírbátor meccsen!

Adománygyűjtés a hétvégi Eger SE – Nyírbátor meccsen!

Hétvégén a 17. fordulóval folytatódik a pontvadászat az NB III Keleti csoportjában.  A bajnoki nyitányon az Eger SE ellenfele vasárnap 14.30-kor a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban a Nyírbátori FC gárdája lesz. A tavalyi szezonkezdetkor Nyírbátorban 1-0-ás egri győzelem született.

Teqball asztalokat adtak át Egerben

Teqball asztalokat adtak át Egerben

Kettő úgynevezett Teqball asztalt helyezett ki az egri önkormányzat a sportolni vágyók részére. Az egyiket a termálfürdő területén, a másikat pedig a Felsővárosi Sporttelepen. Ez utóbbit kedden adta át Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője, Habis László polgármester és Martonné Adler Ildikó alpolgármester, felsőváros képviselője.

Soccer Football - World Cup - Group A - Russia vs Saudi Arabia - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - June 14, 2018   Russia's Yury Gazinsky celebrates scoring their first goal with team mates       REUTERS/Carl Recine

Foci vébé: nyitány és némi esélylesés

Felvirradt a világbajnokság nyitónapja. Mind a 32 csapat optimista, tervez és reménykedik. A résztvevő futballnemzetek és szurkolótáborok izgatottak, a labdarúgást szeretők lelkesek. A futballközvélemény pedig latolgatja az esélyeket, ahogyan teszi ezt a Centerhalf is.