Címke: LMP

Kirúghatják az LMP-t az európai zöldek közül

Kirúghatják az LMP-t az európai zöldek közül

Kidobhatják az Európai Zöld Pártból az LMP-t, ha a jövőben közösséget vállal a folyamatos náci botrányokba keveredő Jobbikkal. Ezt a hírt a helyi negatív hangulatkeltésért is felelős Egri Ügyek portál tulajdonosa, Ungár Péter által fémjelzett azonnali.hu közölte a minap. Philippe Lamberts az európai zöldek társelnöke kategorikusan kijelentette, hogy nem hisz a […]

Egerben mondják

Egerben mondják

Olvasói levél 1914-ről, az ellenzékről és a tízmilliókkal támogatott egriugyek.hu – ról.

Budapest, 2018. december 12.
Az ellenzéki pártok kezdeményezésére a munka törvénykönyvének módosítása ellen indult tüntetés résztvevői a Fidesz Lendvay úti székházánál 2018. december 12-én.
MTI/Mónus Márton

Nem vevők a magyar választók a radikalizmusra

Több olyan pártnak is csökkent a népszerűsége az áprilisi választáshoz viszonyítva, amelyek részt vesznek az év végi, helyenként erőszakba torkolló túlóratörvény-ellenes tiltakozásokban – derül ki a Nézőpont Intézetnek a Magyar Idők számára készített reprezentatív felméréséből.

A túlóratörvény ellen tüntettek Egerben szerdán – videó

A túlóratörvény ellen tüntettek Egerben szerdán – videó

A túlóratörvény ellen tüntetett szerda este a koalícióra lépett ellenzék Egerben. Eddig városunkban nem látott méretű – 3-400 fős – tömeg vonult a Pyrker téri országzászlótól az Egri Polgárok Házához, hogy ott felolvassák az országosan megfogalmazott petíciójukat.

Kanász-nagy Máté az LMP Országos Elnökségének titkára és Komlósi Csaba egri önkormányzati képviselő.

Az LMP most már félti az egri egyetemet

Fizetőssé tenné az egyetemeket és a főiskolákat a kormány- véli az LMP. Ez ellen kezdett a párt országjárással egybekötött aláírásgyűjtésbe. Heves megyében először Egerben jártak.

Ellenzéki álhírgyárrá züllesztették a civil közösségi oldalt

Ellenzéki álhírgyárrá züllesztették a civil közösségi oldalt

Soros embere külföldről manipulálja az egrieket. Fondorlatos módszerrel próbál félrevezetni minél több egri embert az ellenzék és a hozzá kötődő média, amely egy népszerű, korábban civil, politikamentes Facebook-csoportot használ fel a helyi közvélemény manipulálására. Az „Egerben láttam, hallottam” nevű zárt csoport egyik adminisztrátora az Egri Ügyek felhasználó, vagyis az ismert […]

Komlósi Csaba és Ungár Péter - Fotó: Szabó Katalin

Kevés a közös az ellenzéki pártokban

Így látja Komlósi Csaba, az LMP önkormányzati politikusa, aki szerint az április 8-i ellenzéki vereség óta megy az ötletelés az ellenzéki oldalon, mindenki próbál innovatív lenni – nyilatkozta a TV Eger megkeresésére.