Címke: Magyar Arany Érdemkereszt

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Borza József és Dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke

Arany érdemkereszt kitüntetést kapott Borza József

Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője, miniszterelnöki megbízott javaslatára a karate területén elért eredményeiért és munkásságáért, Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott Borza József, az Oyama Karate Kyokushin Hungary elnöke Rétvári Bence államtitkártól.

Thummerer Vilmos és Herman István Ervin is életműdíjként tekintenek állami kitüntetésükre

Thummerer Vilmos és Herman István Ervin is életműdíjként tekintenek állami kitüntetésükre

Nyitrai Zsolt, miniszterelnöki megbízott, Eger országgyűlési képviselője javaslatára Thummerer Vilmos egri borász március 13-án vehette át a Magyar Arany Érdemkeresztet, valamint Herman István Ervin a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Balogh Zoltán az emberi erőforrások minisztere 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett ünnepségén nyújtotta át az elismeréseket.

Noszvaj, 2011. szeptember 1.
Thummerer Vilmos borász, a 2011-es év pincészete, az Egri borvidékhez tartozó Noszvajon mûködõ Thummerer Pincészet alapítója áll a pincészet erjesztõtartályai elõtt.
MTI Fotó: H. Szabó Sándor

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott Thummerer Vilmos

Állami és miniszteri kitüntetéseket, díjakat és elismerő okleveleket adományozott Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter kedden Budapesten, az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulója alkalmából.