Címke: Magyarország

Budapest, 2019. február 10.
Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelõ beszédét tartja a Várkert Bazárban 2019. február 10-én.
MTI/Koszticsák Szilárd

Évértékelő 2019: A magyarok ismét hisznek a jövőjükben – Videó

Orbán Viktor kormányfő vasárnap délután a Várkert Bazárban tartotta 21. évértékelő beszédét. A miniszterelnök amellett, hogy összegezte az elmúlt időszak eredményeit és a jövő kihívásait, fontos bejelentéseket is tett. Az elhangzottak alapján hétpontos családvédelmi akcióterv indul, továbbá a középiskolások külföldi nyelvtanulását is támogatni fogja a kormány.

Budapest, 2019. február 10.
Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelõ beszédét tartja a Várkert Bazárban 2019. február 10-én.
MTI/Koszticsák Szilárd

Hétpontos családvédelmi akciótervet jelentett be Orbán Viktor – Videó

Idei évértékelő beszédében a miniszterelnök azt mondta, bevezetik a fiatal házasok 10 millió forintos gyermekvállalási támogatását, bővítik a CSOK kedvezményes hitelét, és már a 2. gyermek születésekor átvállalnak egymillió forintot a családok jelzáloghiteléből. Megvalósítják a teljes bölcsődei ellátást, bevezetik a nagyszülői GYED-et, és elindul a nagycsaládosok autóvásárlási programja. Továbbá azok […]

Foto: koponyeg.hu

Visszatér a tavaszias idő a héten

Némi eső, fagyos hajnalok, de egyre melegedő idő vár ránk ezen a héten a Köpönyeg.hu időjárás-előrejelzése szerint.

Minden magyar emberről szól majd az EP-választás

Minden magyar emberről szól majd az EP-választás

2004-ben talán még mondhattuk, hogy Brüsszel messze van, de az elmúlt évek megmutatták, hogy a mindennapjainkat érinti az ott folyó munka, hiszen előfordult, hogy olyan emberek állították pellengérre igaztalanul Magyarországot, akik nem is jártak itt korábban. Ez a választás rólunk szól – jelentette ki Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős […]

Jövő héten tíz fokig is felkúszhatnak a hőmérők

Jövő héten tíz fokig is felkúszhatnak a hőmérők

A következő napokban tovább melegszik az idő, a hét közepén néhol 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok. Emellett változékony idő várható, napsütés, de csapadék, eső és hó is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Debrecen, 2015. május 20.
Papp László polgármester (szemben) sajtótájékoztatót tart a Munkácsy-trilógia elõtt a debreceni Déri Múzeumban 2015. május 20-án. Munkácsy Mihály három híres festménye, a Golgota, az Ecce Homo és a Krisztus Pilátus elõtt címû kép újra együtt látható a múzeumban.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A kormány megvásárolta Munkácsy Golgota című festményét

A kormány megvásárolta Munkácsy Mihály Golgota című festményét – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten sajtótájékoztatón Kósa Lajos, Debrecen fideszes országgyűlési képviselője és Papp László, Debrecen polgármestere társaságában. A művek közös bemutatásának különlegessége, hogy maga Munkácsy sem látta együtt a három, bibliai témát feldolgozó festményét.

Személyvonat a behavazott nógrádi vár közelében, 2019. január 9-én - Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Országszerte lelassult a közlekedés a havazás miatt

Országszerte lelassult a közlekedés a hó és az ónos eső miatt. Elzárt település nincs az országban, sok helyen viszont még a főutak és az autópályák is nehezen járhatóak, latyakosak vagy hókásásak, a kisebb hegyi utakon nem érdemes útnak indulni. A hatóságok azt kérik az autósoktól, hogy fokozott figyelemmel és nagyobb […]

Budapestre látogat Chuck Norris

Budapestre látogat Chuck Norris

Chuck Norris novemberben Budapestre jön, hogy feleségével együtt részt vegyenek a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén, a Cipősdoboz gálán az Arénában. Ez lesz Chuck Norris első magyarországi útja.