Címke: Mester Sándor

BizLounge: Nagy Réka lesz a vendég

BizLounge: Nagy Réka lesz a vendég

Február 13-án, szerda este 19 órától jelentkezik a soron következő BizLounge. Mester Sándor vendége az egri származású modell, műsorvezető, színésznő Nagy Réka lesz az Ostorosbor Pincében.

BizLounge: Juhász Ádám lesz az év első vendége

BizLounge: Juhász Ádám lesz az év első vendége

Január 16-án, szerdán este 19 órától jelentkezik az év első BizLounge estje. Mester Sándor vendége Juhász Ádám, a borvidék egyik nagyra törő pincészetének első számú vezetője lesz a Depresso-ban.

BizLounge: Méder Áron lesz a vendég

BizLounge: Méder Áron lesz a vendég

December 12-én, szerdán 19 órától az év utolsó BizLounge estje lesz a Hotel Eger & Park Piano Drink Bárban. A házigazda Mester Sándor ezúttal Méder Áron földkerülő szólóvitorlázóval,  vitorlás oktatóval és világutazóval, a Békét és szelet könyv szerzőjével beszélget.

BizLounge: Hegedűs Éva a Depresso-ban

BizLounge: Hegedűs Éva a Depresso-ban

Szeptember 19-én, szerdán este 19 órától jelentkezik a soron következő BizLounge, az egri származású Hegedűs Éva, a Gránit Bank Elnök-vezérigazgatója lesz Mester Sándor vendége a Depresso-ban.

Fotó: Nemes Róbert

BizLounge: Divatbemutató az évadnyitón

Katrics Krisztina, az ÖRÖKsÉG Alkotóműhely vezetője, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kézműipari alelnöke volt Mester Sándor vendége a BizLounge évadnyitóján az egri Kepes Intézetben. Ezúttal az érdeklődőknek egy különleges divatbemutatóval is készültek az üzleti klub szervezői.

BizLounge: Tornóczky Anita lesz a vendég

BizLounge: Tornóczky Anita lesz a vendég

Június 13-án, szerdán 19 órától BizLounge szezonzáró est lesz a Fúzió Borbárban. A házigazda Mester Sándor ezúttal Tornóczky Anitával, Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök lányával beszélget. 

Lázár Vilmos - Fotó: fogatverseny.hu

BizLounge: ​Lázár Vilmos érkezik Egerbe

Szerdán újra BizLounge estet rendeznek, ahol Mester Sándor beszélgető partnere ezúttal ​Lázár Vilmos lesz, aki sportoló és üzletember egy testben és lélekben.