Címke: Mi Hazánk Mozgalom

Se veled, se nélküled! Helyezkedik az ellenzék

Se veled, se nélküled! Helyezkedik az ellenzék

A Jobbik és az LMP is várhatóan egyedül, szövetséges nélkül indul a májusi Európai Parlamenti választáson, ahogyan a magát harmadik politikai erőnek tartó Mi Hazánk Mozgalom is. Annak ellenére, hogy az utóbbi hetekben egyre több hír szól az egyes pártok országos összeborulásáról. Az LMP-s Komlósi Csaba egyenesen úgy látja: az […]

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke alatt szétesett a pártja - Fotó: MTI/Mohai Balázs

Újabb tagok hagyták ott a Jobbikot a baloldali fordulat miatt

Tovább fogy a Jobbik, a pártot ezúttal Veszprém megyében hagyták el heten. Ezzel a Jobbik újabb önkormányzati mandátumokat veszített, a kilépők ugyanis függetlenként folytatják képviselői munkájukat. A Jobbikból tavaly június óta kilenc polgármester távozott, és több mint 130 önkormányzati mandátumot vesztett a párt – írja a Magyar Idők.

A bukás felé tart a helyi Jobbik a Mi Hazánk Mozgalom szerint

A bukás felé tart a helyi Jobbik a Mi Hazánk Mozgalom szerint

Lélegeztető gépre került a Jobbik Egerben – ezt gondolja Bognár Ignác a párt egykori városi elnöke, mostanra már a Mi Hazánk Mozgalom tagja. Szerinte hiába szervezték újjá a helyi Jobbikot, az valójában már egy éve nem működik. Dr. Pápai Ákos, a Mi Hazánk Mozgalom helyi elnöke egyenesen úgy fogalmazott: ami most történik a Jobbikban, az már a bukás előszobája, hiszen Mirkóczki Ádám körül is erősen fogy a levegő. Ezért keresheti végső menedékként Gyurcsány Ferenc barátságát is.

Kifütyülték Mirkóczki Ádámot az 1956-os megemlékezésen Egerben

Kifütyülték Mirkóczki Ádámot az 1956-os megemlékezésen Egerben

Az önmagát felszalámizó Jobbik Egerben is újabb egyértelmű jelzést kapott a választóktól, hogy eddigi politizálásuk óvatosan fogalmazva sem nyerte el a tetszésüket. A város 1956-os ünnepi megemlékezésén kifütyülték Mirkóczki Ádám parlamenti képviselőt, a párt helyi vezetőjét.