Címke: Mirkóczki Ádám

Fotó: Nemes Róbert

Nem kérnek a magyar emberek Gyurcsány erőszakos politikájából – Videó

Gyurcsány Ferenc egyszer már tönkretette az országot és ha megint lehetősége lenne rá, újra megtenné. Gyurcsány és Mirkóczki Ádám most már hivatalosan is szövetségesek és Brüsszel bevándorláspárti politikáját akarják megvalósítani – mondta dr. Gondos István, a Heves Megyei Közgyűlés (Fidesz – KDNP) képviselője kedden, az Egri Polgárok Házában tartott sajtótájékoztatón.

Ünnepi megemlékezést tartott az egri összellenzék

Ünnepi megemlékezést tartott az egri összellenzék

Március 14-re időzítette ünnepi megemlékezését a bevándorláspárti ellenzéki csoportosulás Egerben. Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc ünnepén nem kellett túl sok fáklyát kiosztani az érdeklődőknek.

Ingyen parkolással kampányol Egerben Mirkóczki

Ingyen parkolással kampányol Egerben Mirkóczki

Helyi népszavazást kezdeményez Egerben Mirkóczki Ádám (Jobbik), az ellenzéki pártok közös egri polgármesterjelöltje, hogy minden egri napi egy órát ingyen parkolhasson a belvárosban, persze csak jövő évtől vezetné be. A Fidesz szerint kampánycélú adatgyűjtés lehet a háttérben.

Mirkóczki, a neocuki

Mirkóczki, a neocuki

Egerben tisztességes demokrata számára nem maradt választási lehetőség – írja Révész Sándor, a Népszabadság egykori újságírója a baloldali hangvételű hvg.hu hasábjain. Szavai sokat elárulnak az egri ellenzéki összefogásról, szerinte ugyanis kiváltképp jó ötlet a neocuki Mirkóczkit Egerben támogatni, ahonnan a cigányok elleni “fajvédő” gyilkosságsorozatig erősödő folyamat elindult a rendszerváltás után.

Mirkóczki Ádám és a HospInvest

Mirkóczki Ádám és a HospInvest

Mirkóczki “Gyurcsány idején jobb volt” Ádám nem szívesen emlékszik arra, hogy annak idején szövetségesei tönkre tették az egri kórházat. Erről készült egy dokumentumfilm, amit Pócs Alfréd az alábbi sorokkal reklámoz:

Összeállt a bevándorláspárti ellenzék Egerben: összenő, ami összetartozik

Összeállt a bevándorláspárti ellenzék Egerben: összenő, ami összetartozik

Szerda kora délután sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Mirkóczki Ádám jobbikos országgyűlési képviselő lesz az ellenzék, vagyis az MSZP, a Jobbik, a DK, az LMP és a Momentum Mozgalom polgármesterjelöltje Egerben. A politikus nem a Jobbik, hanem az Egységben a Városért Egyesület színeiben indul majd.

Hegedűs Lórántné is kilépett a Jobbikból

Hegedűs Lórántné is kilépett a Jobbikból

A párttól való távozását és minden Jobbikban való tisztségének lemondását Facebookon jelentette be a képviselőnő, az Országgyűlés oldalán már mint független képviselő szerepel. Hegedűs Lórántné az ötödik távozó képviselő Mirkóczkiék egyre gyorsabban széthulló pártjából.

Se veled, se nélküled! Helyezkedik az ellenzék

Se veled, se nélküled! Helyezkedik az ellenzék

A Jobbik és az LMP is várhatóan egyedül, szövetséges nélkül indul a májusi Európai Parlamenti választáson, ahogyan a magát harmadik politikai erőnek tartó Mi Hazánk Mozgalom is. Annak ellenére, hogy az utóbbi hetekben egyre több hír szól az egyes pártok országos összeborulásáról. Az LMP-s Komlósi Csaba egyenesen úgy látja: az […]

Lehülyézi idős korú szimpatizánsait a Jobbik

Lehülyézi idős korú szimpatizánsait a Jobbik

Far-hát kommandónak, hülye nyugdíjasoknak nevezi a Jobbik médiaalapítványának kuratóriumi elnöke a párt még megmaradt időskorú szimpatizánsait egy, a Magyar Nemzethez került hangfelvételen. Hallható, hogy Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke egy – ahogy fogalmazott – „nem hülye nyugdíjast” “a far-hát kommandó alezredesének” nevezett. Nem ez az első eset, hogy a nyíltan […]

Marad vagy megszűnik a Jobbik?

Marad vagy megszűnik a Jobbik?

Sneider és Mirkóczki a Jobbik megszűnéséről fog tanácskozni még ebben a hónapban. Nemcsak a párt, hanem a frakció megszüntetése is napirendre kerül Sneiderék kérésére.