Címke: parkolás

Itt tessék fizetni (Fotó: Nemes Róbert)

Itt a hosszú hétvége: változik a parkolás rendje

A felszíni fizetőparkoló zónákban november 1.-én és 4.-én nem kell, míg november 2.-án és 3.-án a szombati díjfizetési rend szerint, azaz 8 órától 13 óráig kell a parkolásért fizetni a hosszú hétvégén.

Széchenyi utca akna fedlapok cseréje és 2 db autóbuszmegálló átépítése - Fotó: Nemes Róbert

Jönnek az újabb útfejlesztések

Eger 1 milliárd forintot kapott a Miniszterelnökségtől, amelyből a város maga dönthette el, hogy milyen út-, járda-, vagy parkolóépítéseket valósít meg. Az első ütemben 12 helyszínen dolgoztak, most újabb 11 következik. A szerződést szerda délután írták alá a városházán.

Autósok figyelem! Változik a parkolási rend

Autósok figyelem! Változik a parkolási rend

Az Eger Vagyonkezelő a következő felhívást tette közzé: “Felhívjuk a kedvezményes parkoló bérlettel rendelkező autósok figyelmét, hogy az Eger, Barkóczy úti autóbusz-állomás fenntartási munkavégzése idején a Dr. Nagy János utcába érvényes lakossági kedvezményes bérlet tulajdonosok a Rózsa K. úti, a Csiky S. felső és a Domus parkoló területét is igénybe […]

Ingyen lehet parkolni hétvégén, de figyeljetek, mert van néhány kivétel

Ingyen lehet parkolni hétvégén, de figyeljetek, mert van néhány kivétel

Felhívjuk az autósok figyelmét, hogy Egerben május 20-án és május 21-én, a közterületi parkolók használatáért nem kell díjat fizetni kivétel a Bitskey Aladár uszoda déli része előtti, a Petőfi téri, a Fürdő utcai és a Csákány utcai parkolóhelyeken minden nap 08 órától 18 óráig fizetni kell a parkolásért. A fizetendő […]

5 új parkolóautomata Egerben

5 új parkolóautomata Egerben

Az EVAT Zrt. mint Eger város közterületi fizető várakozóhelyeit üzemeltető közszolgáltató 5 db új parkolóautomatát helyez üzembe.

Itt tessék fizetni (Fotó: Nemes Róbert)

Így használhatjátok a parkolókat az ünnepnapokon

Az Egri Vagyonkezelő felhívja az autósok figyelmét, hogy Egerben március 30-án (nagypéntek), április 1-én és 2-án (húsvét) a közterületi parkolók használatáért nem kell díjat fizetni, de a parkolóház használata térítésköteles. Március 31-én, szombaton a szombati rend szerint – 8-13 óráig – kell a parkolásért fizetni.

Itt tessék fizetni (Fotó: Nemes Róbert)

Parkolók használata ünnepnapokon

Az Evat Zrt. felhívja az autósok figyelmét, hogy Egerben március 30-án (nagypéntek), április 1-én és 2-án (húsvét) a közterületi parkolók használatáért nem kell díjat fizetni, de a parkolóház használata térítésköteles.

Éves parkolóbérletek érvényessége

Éves parkolóbérletek érvényessége

Felhívjuk a bérlettel parkoló autósok figyelmét, hogy 2018. február 01. napjától változik az éves parkoló bérletek érvényessége.