Címke: Polgármesteri Hivatal

Helyi adók: közeleg a fizetési határidő – Videó

Helyi adók: közeleg a fizetési határidő – Videó

Március 18-a éjfélig lehet pótlékmentesen befizetni a helyi adókat, így az építmény, reklámhordozó, iparűzési, beszedett idegenforgalmi, valamint a gépjármű adóelőleget. Az önkormányzati adóhatóság február végén harmincötezer levelet, nyolcvanötezer csekket, közel hétezer elektronikus értesítőt küldött ki, a mulasztásért késedelmi pótlék jár, ami az esedékesség napját követő naptól számít.

Másfél tonna almát osztottak szét Egerben – videó

Másfél tonna almát osztottak szét Egerben – videó

Tavaly döntött úgy a városi képviselőtestület, hogy a szociális és gyermekjóléti szolgáltatások kiegészítéseként az önkormányzat tervszerű jótékonysági akciókat is indít. Pénteken másfél tonna almát osztottak szét két helyszínen. A személyenként 2 kg gyümölcs átvételhez nem kellett más, csak egy egri lakcímigazolvány.

Fotó: Keller Richárd

Nincs szombaton ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban!

Ismert körülmény, hogy a 2018-as esztendőben számos hosszú hétvégénk van. Ehhez kapcsolódóan többször is eltér a közhivatalok működése a naptár szerinti munkarendtől. A 2018-as év során október 13-a immár a harmadik olyan szombat lesz, amely munkanapnak minősül a vonatkozó kormányrendelet szerint. 

Fűtéstámogatás: a Polgármesteri Hivatalt kell keresni október 15-ig! – közlemény

Fűtéstámogatás: a Polgármesteri Hivatalt kell keresni október 15-ig! – közlemény

Ahogyan azt már korábban megírtuk, a Kormány döntése alapján a 2017/18. telén „téli rezsicsökkentésben” nem részesült, vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használók egyszeri, természetbeni támogatást igényelhetnek. Ezt a támogatást az egriek Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában igényelhetik, a Kossuth Lajos utca 28. szám alatti épületben.

Több mint 25 éve virágosítják Egert

Több mint 25 éve virágosítják Egert

Ünnepélyes körülmények között, az egri Polgármesteri Hivatal Dísztermében hirdették ki pénteken a Virágos Egerért, Szép Környezetért verseny eredményét. A verseny célja, – immáron több, mint 25 éve – hogy minél több egri polgárt, idegenforgalmi szervezetet, intézményeket, vállalkozást ösztönözzenek arra, hogy városszépítő munkájukkal javítsák az Egerben élők életminőségét, elősegítsék az igényes lakókörnyezet kialakítását, […]

Szavazzunk Egerre a Virágos Magyarország 2018 Versenyben!

Szavazzunk Egerre a Virágos Magyarország 2018 Versenyben!

Habis László polgármester úr a mai napon Facebook bejegyzésben kérte az egrieket arra, hogy támogassák szavazatukkal Egert a „Virágos Magyarország 2018” Versenyben. Mint kiemeli: „Egerben több mint 25 éve virágosítjuk közösen, önkormányzati, civil és lakossági összefogással a városunkat.”