Címke: Rétvári Bence

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Borza József és Dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke

Arany érdemkereszt kitüntetést kapott Borza József

Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője, miniszterelnöki megbízott javaslatára a karate területén elért eredményeiért és munkásságáért, Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott Borza József, az Oyama Karate Kyokushin Hungary elnöke Rétvári Bence államtitkártól.

A véradás nemzeti ügy

A véradás nemzeti ügy

Nélkülözhetetlen az a segítség, amelyet a magyar véradóktól kap a nemzet, hiszen évente nagyságrendileg négyszázezer véradás történik, kétszázötvenezer segítő szándékú véradónak köszönhetően – emelte ki keddi napirend előtti, a véradók napja alkalmából elhangzott parlamenti felszólalásában Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Eger és térsége országgyűlési képviselője.

Rétvári Bence: a kommunista diktatúra elnyomására emlékezni kötelesség

Rétvári Bence: a kommunista diktatúra elnyomására emlékezni kötelesség

Recskről és a kommunista diktatúra elnyomásáról beszélni nem csupán lehetőség, mellyel 1990 óta élhetünk, nem is csak felelősség és elégtétel, amivel az egykor itt raboskodóknak tartozunk, de kötelesség is az egyetemes emberi értékek nevében – jelentette ki Recsken Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára. Szombaton a Recski Szövetség […]

Kötcse, 2018. szeptember 8.
Ételt visznek a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2018. Szeptember 8-án.
MTI Fotó: Varga György

A jövő évi EP választásokra fókuszáltak Kötcsén

Szeptember 8-án, szombaton ismét Kötcsén gyűlt össze a Fidesz-KDNP pártszövetség színe java, hogy hagyományos módon a Somogy megyei községben beszéljék meg afféle nyárlezáróként, az őszi parlamenti munka megkezdését megelőzően az elkövetkező időszak legfontosabb eseményeit.