Címke: Szilvásvárad

fotó: pexels.com

Irány a szabadba! Hétvégére itt az igazi tavasz

A hétvégére igazi kiránduló időt jósolnak a meteorológusok: a szép napos időben a hőmérséklet akár 20 fok fölé is emelkedhet. Az erdei avarból egyre több helyen bújnak elő a tavasz színes virágai, melyek arra sarkalhatnak bennünket, hogy a hosszú téli hónapok után nyakunkba vegyük a környék erdeit.

Elkezdődött a vadászati főidény

Elkezdődött a vadászati főidény

Az EGERERDŐ Zrt. üzemi vadászterületein pénteken elkezdődött az idény, és kitart egészen október 20-ig. Szilvásváradon fakitermelés miatt korlátozzák az erdőjárást.

Brad Pittet Egerben látták

Brad Pittet Egerben látták

Brad Pitt és csapata a The King című filmet forgatja Heves megyében, Egerszalókon van a szállása, többen látták az ismert színészt az egri piacon is.

Szilvásvárad, 2018. március 20.
A helyreállított Szabadtéri Erdei Múzeum a megnyitó napján a Szalajka-völgyben, Szilvásváradon 2018. március 20-án. A 2017 tavaszán egy havazás miatt csaknem megsemmisült kiállítóhelyet az Egererdõ Zrt. munkatársainak összefogásával, 6 millió forint saját forrásból az eredeti állapotnak megfelelõen helyreállították.
MTI Fotó: Komka Péter

Megnyílt a helyreállított Szabadtéri Erdei Múzeum Szilvásváradon

Megnyílt a helyreállított Szabadtéri Erdei Múzeum Szilvásváradon; a 2017 tavaszán szinte teljesen megsemmisült kiállítóhely keddi megnyitóján Magyarország kincseinek megóvásának, gyarapításának fontosságát hangsúlyozta a földművelésügyi miniszter.