Címke: Uránia Mozi

Kökény Attila lép színpadra az Uránia Moziban

Kökény Attila lép színpadra az Uránia Moziban

Attila a Megasztár tehetségkutató 5. szériájában mutatta meg az egész országnak rendkívüli tehetségét, mely meg is hozta a várva-várt áttörést. 2011 májusában megjelent első önálló albuma, amely szempillantás alatt aranylemez lett.

Fotó: Minecinema.hu

Először! MineCinema Egerben!

A nagy sikerű MineCraft rendezvény várja vendégeit október 20-án az Uránia moziban. Jegyek már kaphatók.

Felirattal vetítik a Kincsemet az Urániában

Felirattal vetítik a Kincsemet az Urániában

A Siketek Világnapja alkalmából 2018. szeptember 29-én 15 órától az egri Uránia moziban a ’Kincsem’ című magyar filmet vetítik felirattal, akadály mentesítve. Hallók és hallássérültek, de akár magyarul tanuló külföldiek számára is kedvezményes lesz a jegyvásárlás.

Négy nap, tíz film: irány az Uránia

Négy nap, tíz film: irány az Uránia

A Budapesti Olasz Kultúrintézet, Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Agria Film Kft. együttműködésben valósul meg Egerben az Olasz Filmhét május 22-25. között.

Berényi Tamás ügyvezető igazgató, Agria Film Kft, ; Nyitrai Zsolt Eger és térsége országgyűlési képviselője; Habis László polgármester

Újra kinyitott az Uránia

Újra várja a nézőket az 1913 óta mozgóképszínházként működő egri Uránia Mozi. A korszerűsítéseket mintegy kilencven millió forintból valósították meg. Az eddig 164 férőhely helyett mostantól 193 nézőt tud fogadni a filmszínház.