Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Emma

Sötét
Fény

Zenei tehetségkutató a moziban

Zenei tehetségkutató a moziban

Ez a cikk több, mint 9 éve és 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Több, mint 60 településről, közel 200-an érkeztek az Uránia Moziba a hétvége folyamán megrendezésre kerülő Hip-Hop Contest Tehetségkutatóra, amely már évek óta a legnépszerűbb megmérettetés a hazai hip-hop zenei életben. A rendezvény sikere a fődíj mellett, abban rejlik, hogy neves előadók és a szakma legjobbjai ülnek a zsűriben minden évben. A verseny résztvevői egyeztethetnek, tanácsokat kérhetnek a nap folyamán a zsűri tagjaitól.

Jelen volt a Hősök formáció, Diaz a Wellhello-ból, a Fonogram díjas Deniz, Bérczes Ádám a CLS kiadó egykori vezetője és az Animal Cannibals együttes is, akik egy országos tévécsatornának forgattak műsort az izgalmas helyszínen megrendezésre kerülő eseményen.

Magyar Ádám az esemény főszervezője elmondta, hogy örül, hogy idén is sikerült megrendezni az eseményt, hiszen volt már, hogy a tehetségkutatót el kellett hagyni vagy a fővárosban tudták megvalósítani. Hozzátette, hogy a Uránia épülete tökéletes helyszínéül szolgált ennek a rendezvénynek és bízik, hogy más ifjúsági programok is megrendezésre kerülnek majd itt. 

Az egész napos tehetségkutatót követően az egri fiatalok is birtokba vették az átrendezett mozi épületét.

Továbbiak Galéria kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL