Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Emma

Sötét
Fény

Feszt! Eger: csakazértiszene három színpadon

Feszt! Eger: csakazértiszene három színpadon

Ez a cikk több, mint 9 éve frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Idén három színpaddal, május 28-a és 30-a között, azaz csütörtöktől szombatig várja a látogatókat a térség meghatározó zenei fesztiválja, a Feszt! Eger a Bolyki völgyben.

A keddi, Uránia Moziban tartott sajtótájékoztatón Berényi Tamás, az esemény egyik főszervezője elárulta, a Tankcsapda koncertjével kezdődik a program, amelyet a tavalyihoz képest egy héttel később rendeznek meg. A csütörtöki és pénteki napokon a rockzene, míg szombaton a könnyebb műfajok így a pop, rap kedvelőinek kínálnak csemegét.

Természetesen ezúttal is megrendezik a tehetségkutatót, az Éter+ Fesztivált, amelyre már most sokan jelentkeztek. Idén nemcsak együtteseket és szólóénekeseket, de lemezlovasokat is várnak az eseményre. Ebben az évben 3 színpadon szól majd a zene, a két nagy mellett lesz egy lehetőség az utcazenészeknek, a helyi zenekaroknak is. Esténként, a koncertek után discot szerveznek, ahol DJ-ként bemutatkozik mások mellett a házigazda Bolyki János is.

A Feszt! Egeren 2015-ben fellép többek között a Tankcsapda, a Kiscsillag, a Quimby, az Irie Maffia, Szabó Balázs Bandája, Kowalsky meg a Vega és a Péterfy Bori Love Band is. Az előadók közül többen videóüzenetben üzentek a fesztiválozóknak.

Továbbiak Bulvár kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL