Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Egerben indul útjára Mága Zoltán szuperprodukciója

Egerben indul útjára Mága Zoltán szuperprodukciója

Ez a cikk több, mint 8 éve és 7 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Mága Zoltán Filmzenék Csillagai című szuperprodukciójával országos turnéra indul, a koncertsorozat első állomása Eger városa a Budapesti Operettszínházbeli premiert követően. Augusztus 8-án szombaton, 20 óra 30 perctől a Szépasszonyvölgyi Szabadtéri Színpadon a hegedűművész, Kossuth- és Liszt-díjas vendégművészeivel, a tőle megszokott fergeteges hangulatú koncertre készül.

Eger, amely az év turisztikai városa címet is elnyerte, történelmi múltjával – adottságainak köszönhetően – a borkultúra elismert és közkedvelt helyszíne lett. Mága Zoltán a borvidék leghíresebb helyére, a Szépasszony-völgybe várja a közönséget, ahol  a koncert mellett a boros pincék is szívesen látják a vendégeket egy pohár finom borra.

A későbbiekben Debrecen, Székesfehérvár, Siófok, Szeged, Békéscsaba és Kaposvár publikuma is részese lehet a nagyszabású gálaestnek, melyen a Keresztapától A Profiig, a Volt egyszer egy vadnyugattól az Óz, a csodák csodájáig, a Schindler listája főcímdalán át a Love Storytól a Don’t cry for me Argentina című slágerig több mint húsz klasszikus melódia csendül fel. A harmincas évektől a kilencvenes évekig tartó időszak legnépszerűbb magyar, és külföldi filmslágereit hallhatja majd a közönség rendhagyó feldolgozásban. Andrew Lloyd Webber, Ennio Morricone, Nino Rota, Frank Sinatra és számos híres zeneszerző dalát elismert művészek adják elő.

Egerben a szuperprodukció sztárvendégei között köszönthetjük Kiss B. Atilla Kossuth-díjas tenort, Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas zongoraművészt és Malek Andrea többszörös Artisjus- és EMeRTon-díjas énekesnőt. Nem hiányozhat a fellépők sorából Nyári Károly Lyra-díjas jazz-zongorista, énekes és dalszerző sem. A grandiózus produkciót Mága Zoltán a Kossuth-díjas sztárrendezővel Kerényi Miklós Gábor, KERO®-val közösen állította színpadra, melynek májusi, Budapesti Operettszínházbeli premierje elsöprő sikert aratott.

banner_eger

Továbbiak Kiemelt kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL