Lépjen kapcsolatban velünk

EgerHírek

Mai névnap

Ivó, Milán

Ne légy rest, és torkoskodj csütörtökön!

Gasztro

Ne légy rest, és torkoskodj csütörtökön!

Február 11-én ezeken az egri helyeken tudtok jóllakni féláron.


Idén is, több egri vendéglátóhely vesz részt az akcióban – tudtuk meg a torkoscsutortok.itthon.hu honlapról. Ha február 11-én ellátogattok ezekbe az éttermekbe, fél áron ízlelhetitek meg a hely ételeit, és alkoholmentes italait.

2016-ban, az alábbi egri éttermek csatlakoztak az akciós étkezéshez, amely most ünnepli majd 11. születésnapját.

– Kulacs Csárda Panzió

– Dorner Étterem,

– Petit Normandie Bistro

– Hotel Korona Wellness és Konferencia Szálloda Étterem

– Falánk Fanny Étterem

– Hotel Senátor Kávéház- Étterem

– Zsálya Bisztró, Fekete Ló Fogadó

– ZuzmÓ Urban BBQ

– Western Étterem

– Hotel Minaret Étterem

– Forst- Ház Étterem és Kávézó

– Express- Aranysíp Étterem

– Peppinó Étterem és Pizzéria

– Arany Oroszlán Étterem

– La Isla Cocktails & Coffee

– Fehérszarvas Vadásztanya Étterem

mr. bean_torkos csutortok

A Torkos Csütörtök a néphagyomány szerint a farsang napjainak egyike, amikor a közelgő nagyböjt előtt, annyit, és azt ehetsz, amit akarsz. A szokás szerint ezen a napon ismét lehet húst enni, hogy elfogyasszuk a farsangi maradékot. Immáron már 11 éve ehetsz féláron, és próbálhatsz ki új éttermeket, illetve a különböző nemzetek konyháit.

Jó étvágyat kíván nektek az Eger Hírek.

 

Tovább olvasás
Önnek ajánljuk

Továbbiak Gasztro kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Melyik egri programsorozatot kedveli a legjobban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Lájkoljon minket a friss hírekért!


Legtöbbet olvasott

FEL

Oldalainkon bizonyos technikai adatokat rögzítő cookie-kat (sütiket) használunk statisztikai célokból. Ezekről és adatai kezeléséről olvashat friss adatvédelmi tájékoztatónkban. Elolvasom

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás