Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Na, ez a hét sem lesz unalmas

Na, ez a hét sem lesz unalmas

Ez a cikk több, mint 8 éve és 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Összeszedtük nektek azokat a hét eleji eseményeket, amikért érdemes kimozdulni otthonról a szürke hétköznapokban is. Részletes infók az egriprogramok.hu-n.

Bálint napok a Bródy Sándor Könyvtárban

Ha még mindig a Valentin napi lázban égsz, akkor ne hagyd ki hétfőn, 5 órától Dr. Kusper Judit előadását Varró Dániel költőről. Jelmondatuk: Nálunk ez a nap is a szerelmeseké! Szívdesszert című kötetének megzenésített verseit Kövecses Nikolett és Majoros Roland főiskolai hallgatók tolmácsolja.

Aranyéletkorúak Matinéja az Agria Moziban – Valentin Nap

Jutott még egy kis Valentin kedden 10 órára is. Zenés műsor lesz Horváth Gábor szerkesztésében, Berta Kata énekesnő részvételével. Bónuszként pedig meglepetés film várja az ide látogatókat.

200 (12)

Megnyitó az ARKT Művészeti Ellátóban – REFIND – jelentés a felfedezőútról

Ha már vágysz egy kis művészetre, akkor nézd meg kedden este 6 órától az EKF Vizuális Művészeti Intézet I. éves tanári mesterszakos hallgatóinak munkáit, kiállítását, amelyek a féléves útkeresésről adnak számot.

Fúzió Szerda a Gál Tibor Fúzióban – Syrah Egri körkép

Szerdán este pedig lazíts egy kicsit, és kóstold végig az összes olyan borászatot, akinek van Syrah fajtájuk. Kovács Nimród Winery, Gróf Buttler, Vincze Béla, Villangó Pincészet, Hagymási Pincészet, és a Balga Pincészet lesznek a vendégek, hogy elmeséljék, nekik mik a tapasztalataik ezzel a fajtával.

 

 

 

Továbbiak Kiemelt kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL