Lépjen kapcsolatba velünk

Hogy szuper hétvégéd legyen

Hogy szuper hétvégéd legyen

Ez a cikk több, mint 8 éve és 2 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A pihenés közeledtével ezekre a programokra lesz érdemes figyelned. Ha ellátogatsz rájuk garantáltan nem fogsz unatkozni.

Borkóstoló a Bikavér Borházban – Szőke Mátyás (Mátra)

Ha igazi boros vagy, akkor ezt a borkóstolót se hagyd ki. Az adott pincészetet irányító borász a legjobb borait mutatja be vendégeinknek. A bemutató csütörtökön, este 7 órakor kezdődik, utána pedig lehetőséged van kedvezményesen hozzájutni a legfinomabb borokhoz.

ZF-Eger – Szentes OB. I. férfi vízilabda mérkőzés

Szurkolj Eger fiainak csütörtök este a Bitskey Aladár Uszodában, ahol egy igazán izgalmas vízilabda mérkőzés vár. Kezdés 8 órakor. Hajrá Eger!

Siska Finuccsi + Dj Arre turné a Gödör Kult Klubban

„Péntek az én napom, a testem a zenére hangolom…” Tedd hát te is ezt egy buliban, például a Gödörben.

tanc

Egerszalóki Boros-Toros

Hogy szombaton se maradj bor nélkül, csatlakozz reggel 7 órától egy hagyományos disznóvágáshoz. Vegyél részt a disznó feldolgozásában, a hurka és kolbásztöltésben, és az ebéd elkészítésében is. Végezetül pedig lazíthatsz egy kicsit az egerszalóki pincékben is.

Brancs Kávé- és Borkert: Dupla Dinamit – Farkas Anti és Simple Acoustic koncert

Szombat este ismét egy koncert vár a Brancsban, ahol a szórakozás garantált. A móka 8 órakor indul, és egészen 11-ig élvezheted a dallamokat.

Gyalogtúra – Hór-Völgyi Túra

Mozgásra vágysz? Akkor ezt neked találták ki. A túra során Cserépfaluban, az Ördögtorony tanösvényen sétáltok majd végig, ahol megnézitek a barlanglakásokat, a Mész-hegy kaptárköveit. A Hór-völgyben a híres Suba-lyuk barlanghoz néztek fel, ahol a Neander-völgyi ember leleteket találták, végül a Balla-völgyön keresztül megérkeztek Répáshutára, ahol a túra fáradalmait a Vadász Étteremben pihenitek ki. Gyülekező reggel 6:20, Egerben, az Autóbusz Pályaudvaron.

Továbbiak Kiemelt kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL