Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Emma

Sötét
Fény

Bumm, baby vol.2 – most Németh Szilárd tüzelt a városra

Bumm, baby vol.2 – most Németh Szilárd tüzelt a városra

Ez a cikk több, mint 7 éve és 10 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Nyitrai Zsolt miniszteri biztos után, most Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke is tüzet nyitott városkánkra. Eger várából vette célkeresztbe a várost, majd pontban 15:52-kor elsütötte a „nagyágyút”. 

Korábban írtunk Nektek egy sajtótájékoztatóról, melyen Nyitrai Zsolt és Németh Szilárd vett részt, témája pedig Üzenjünk Brüsszelnek: népszavazás 2016 volt. A sajtótájékoztatón elhangzottak alapján, a szeptember végén – október elején várható népszavazás az elmúlt 25 év legfontosabb döntése lesz.

Fotó: Nemes Róbert

Megint rálőttek a városra!

Minden magyar polgárnak meglesz a lehetősége a véleménynyilvánításra: támogatja-e, hogy a Brüsszel által erőltetett kényszerbetelepítés életbe lépjen, avagy elutasítja azt. A teljes cikket itt olvashatjátok.

A sajtótájékoztató után Németh Szilárd  a Fidesz alelnöke elsütötte a „Nagyágyút”, az 1552-es Eger Ostroma emlékére kezdeményezett puskalövésen vett részt, ami láthatóan tetszett neki. Ma tehát nem a végvári vitézek adták le az emlék-díszlövést, hanem Németh Szilárd „nyitott tüzet” a városra pontban 15 óra 52 perckor.

 

 

Továbbiak Galéria kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL