Lépjen kapcsolatba velünk

Az időjárás nem kegyelmez

Az időjárás nem kegyelmez

Ez a cikk több, mint 7 éve és 9 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Korábban megírtuk, hogy előreláthatóan szép, napos esetleg felhős idő várható. Hát, elfelejthetjük. Hidegfront jön, ennek megfelelően viharos szél és eső, és jég, és minden hasonló „finomság”.

Szerdán eleinte több órára kisüt a nap, majd a délutáni óráktól egy hullámzó hidegfront hatására nyugat, délnyugat felől egyre több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok.

2016-07-13 10_41_46-Eger időjárás előrejelzés

Nem túl biztató, a nyári ruhánál talán jobb, ha mellőzitek a szoknyát, hacsak nem akartok instant Marilyn Monroe hasonmásversenyt rendezni…

Érezhetően nyomott a levegő a városban, egyelőre nyoma sincs az enyhülésnek, vagy a szélnek, de mint már korábban megállapítottuk, az időjárás akár egy cukrászdában bolyongó nőszemély, oly’ szeszélyes.

2016-07-13 10_46_19-Eger időjárás - Időkép

Hihetetlen lehűlés jön, nem tudjuk, hogy sírjunk, vagy nevessünk… bár az esőben táncolás nem is olyan rossz program…

Heves zivatarokra is számítani kell jégeső, felhőszakadás, viharos széllökések kíséretében. A szél zivataroktól függetlenül is többfelé lesz élénk. Nyugaton, északnyugaton 25-30, máshol még 31-36 fokra számíthatunk. Erős hidegfront érkezik.

Tehát, esernyő, gumicsizma legyen nálatok, és esetleg egy szörfdeszka is, sosem lehet tudni. És mivel természet anyánk törekszik az egyensúlyra, a melegfrontra érzékenyek után most a hidegfront-allergiások is megkapják a magukét, arról nem is beszélve, hogy sajnos akadnak, akik mindkettőt megszenvedik.

Esetleg, öröm az ürömben, hogy valószínűleg megint nagyon vagány villámokat lehet majd elcsípni, mint például itt.

Korábban írtunk egy moziajánlót, ez fedett pályás program, elázni (kis szerencsével) nem fogtok, bátrabbak kísérletezhetnek a többi programmal is, ezeket itt találjátok!

Forrás idokep.hu/EH

Továbbiak Kiemelt kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL