Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Andrea, Ilma

Sötét
Fény

Szüretelni menj október másodikán, ne szavazni!

Szüretelni menj október másodikán, ne szavazni!

Ez a cikk több, mint 7 éve és 7 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Színt vallott kvótaügyben az egri MSZP. Korózs Lajossal, az MSZP országgyűlési képviselőjével, országos elnökségi tagjával beszélgettünk. 

Én azt látom, hogy egy óriási politikai játszma áldozatai lesznek azok, akik bedőlnek Orbán Viktor hamis csábításának és ölelésének – jelentette ki a politikus.  Korózs Lajos szerint a népszavazás semmire se való, nem old meg semmit. Azokat az intézkedéseket, amelyeket bevándorlás ügyben meg lehetett volna hozni, megcsinálhatta volna Orbán Viktor az elmúlt másfél évben, de ennek ellenére ő ezt az időt arra használta ki, hogy uszítsa az embereket és elterelje a figyelmet azokról a társadalmi problémákról, amelyek jelen vannak a magyar a társadalomban – fejtette ki véleményét a politikus. Ha a társadalom többsége ezzel foglalkozik, akkor így nem vesz tudomást az egészségügy állapotáról, a szociális biztonságról, és arról, hogy mi van az oktatásban.

lajos

Korózs Lajos

A történelemben több ezer év óta történnek terrorcselekmények, itt arról van szó, hogy mire használja a politika ezeket a cselekményeket. Korózs Lajos elmondta, hogy Orbán Viktor nem akarja megoldani ezeket a problémákat, inkább uszításra használja őket. Azok a kollektív döntések, amelyek megszülethetnének, mondjuk Brüsszelben, azoknak a döntéseknek a jelentős részét ő támogatta, aláírással szentesítette – mondta a politikus.

Ezek a bevándorlók el fognak tűnni Magyarországról, de a gyűlölet marad – jelentette ki Korózs Lajos. Szerinte az egri embereknek nem kell aggódniuk a bevándorlók miatt, és az a néhány orvos, akik itt vannak a kórházban, azok ellátják a betegeket, tőlük gyógyítást várnak az emberek. Szerintem az egri emberek nagy része nem fog bedőlni az uszításnak, amellyel Orbán Viktor él – zárta mondandóját a politikus.

A Korózs Lajossal készült videót pedig itt láthatjátok!

Fotó: kapcsolat.hu

 

Továbbiak Kiemelt kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL