Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Emma

Sötét
Fény

Nyitrai Zsolt : Mindenkinek köszönöm a részvételt!

Nyitrai Zsolt : Mindenkinek köszönöm a részvételt!

Ez a cikk több, mint 7 éve és 6 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő rendkívüli sajtótájékoztatón köszönte meg mindenkinek azt a munkát, ami ahhoz vezetett, hogy Egerben 98%-al nyerjenek a nemek.

Itt megnézhetitek élő videónkat Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő sajtótájékoztatójáról! 

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő elmondta, hogy szeretne köszönetet mondani azoknak a honfitársaknak Egerben és Heves megyében, akik úgy döntöttek, hogy elmennek a népszavazásra, élnek demokratikus lehetőségükkel, részt vesznek a választáson és leadják a voksukat. – A mai népszavazás országosan és Heves megyében is megmutatta mindenki számára, hogy Magyarország kormánya a magyar emberek álláspontját képviseli akkor, amikor nemet mond a brüsszeli kötelező betelepítési kvótára – jelentette ki.

unnamed (10)

Mint elmondta, látva ma Magyarországon a népszavazás eredményét, 10-ből 9 ember nemet mond Brüsszel buta politikájára a migrációs helyzettel kapcsolatban, és ez nagyon fontos. Itt Heves megyében a választás megmutatta, hogy szép számban mentek el az itteni választópolgárok szavazni. Több, mint 46%-os volt a részvétel Heves megyében, ami azt jelenti, hogy a Dunától keletre a megyék közül itt volt a legnagyobb választási részvétel.

– A megyeszékhelyek tekintetében Egerben több, mint 45%-os volt a választási részvétel, ezzel országosan a hatodik helyet foglaljuk el, Kelet- Magyarországon pedig az első helyen szerepelünk – jelentette ki. Ami a borítékok tartalmát illeti, kiderült, hogy a Heves megyei polgárok 93% mondott nemet. Ha Egert nézzük, akkor 90% az, amelyik nemet mondott az itt élő polgárok közül, ez az összes szavazatra vonatkozik. A leadott érvényes szavazatokat nézve pedig, mind Heves megyében, mind Egerben 98% szavazott nemmel.

Sajnos az elkövetkezendő időszakban napirenden fog maradni az a történet, hogy több, mint 35 millió ember áll sorban, hogy meginduljanak Európa irányába, viszont az most már teljesen világos mindenkinek, hogy mi a magyar embereknek, a Heves megyei és egri embereknek az álláspontja – mondta Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő.

Továbbiak Kiemelt kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL