Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Gáspár Lacit azért gyűlölik, mert érthetetlenül és hibásan beszél!

Gáspár Lacit azért gyűlölik, mert érthetetlenül és hibásan beszél!

Ez a cikk több, mint 7 éve és 3 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Aktívan éneklő, táncoló tömeg fogadta péntek este Gáspár Lacit a Dobó téren. Az igazi rajongók extázisba estek, míg mások csak himbilimbiztek a dallamokra. A neten viszont gyűlölik Gáspár Lacit, mert sokak szerint érthetetlenül és hibásan beszél! 

Amit a színpadon kiad magából Gáspár Laci az megkérdőjelezhetetlen, ezt a legelején le kell szögezni. Amit eszik a tömeg az akár tetszik valakinek akár nem elismerésre méltó. Az is dicséretes, hogy az X-Faktor mentora a sokkal zsírosabb tévés gázsik ellenére is vállal élő fellépést egy hideg, de annál gyönyörűbb főtéren.

Viszont egy anyuka arra hívta fel a figyelmünket hogy a tévében az egyik legnézettebb műsorban nagyon csúnyán, szinte érthetetlenül beszél. – A fiam Laci szinte minden megszólalása után azt kérdi a fiam, hogy mit mondott bácsi? Arról pedig, hogy hogyan beszél nyelvtanilag inkább ne is beszéljünk. Az ilyen embernek csak énekelnie kellene a tévében, de beszélni semmiképp – mondta Erzsébet. Alább képgaléria, fentebb videó, tessék nézelődni.

Fotók: Nemes Róbert

 

Továbbiak Bulvár kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL