Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

A Macok Bisztró séfje Lyonban drukkol a magyar csapatnak a szakácsversenyen

A Macok Bisztró séfje Lyonban drukkol a magyar csapatnak a szakácsversenyen

Ez a cikk több, mint 7 éve és 2 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Szerda este 6 óra után kiderül, hogy ki nyeri a 30. Bocuse d’Or szakácsversenyt. Macsinka János, a Macok Bisztró és Borbár séfje a helyszínről figyelte a magyar csapat teljesítményét. 

A Széll Tamás vezette magyar csapatnak sikerült mindent a tervek szerint végrehajtania a Bocuse d’Or szakácsverseny lyoni világdöntőjének első, keddi napján, ennek megfelelően bizakodva várják a szerdai eredményhirdetést. A helyszínen több száz magyar szurkoló mellett ott van Macsinka János, a Macok Bisztró és Borbár séfje is, akit Lyonban, telefonon értünk utol. Megkérdeztük, mi történt a világbajnokságon.

Lyon, 2017. január 24. Széll Tamás, a magyar csapat séfje, a 2016-os kontinensbajnokságának gyõztese (j2) és Szabó Kevin commis (b) a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny lyoni világdöntõjén, a SIRHA nemzetközi vendéglátó-, szálloda- és élelmiszeripari kiállításon 2017. január 24-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

– Tegnap Széll Tamás szerepelt, most a másik 12 csapat versenyez, és majd este 6 órakor lesz az eredményhirdetés – mondta. Hozzátette, ők is a végeredményre várnak, addig árgus szemekkel figyelik a többi csapat munkáját, valamint kiemelte, hogy a versenyen végig fantasztikus volt a hangulat. – Olyan 300-400 szurkoló van kinn egy zenekarral, rézfúvósokkal rásegítve szurkoltuk végig a napot – mesélte izgatottan Macsinka János.

_B1Q9759-2

Az eredményhirdetés kapcsán azt mondta, hogy Széll Tamás felé kicsit elfogult, hiszen személyesen is ismeri, ezért a dobogóra várja őket. – Tegnap láttam a többi csapat munkáját, szerintem az első 5-ben ott a helyük – részletezte.

Forrás: EH/MTI

 

Továbbiak Gasztro kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL