Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Andrea, Ilma

Sötét
Fény

Elnézést kért a kukacos brokkoliért a kínai étterem munkatársa

Elnézést kért a kukacos brokkoliért a kínai étterem munkatársa

Ez a cikk több, mint 7 éve és 2 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Szerdán légylárvás brokkolis csirke volt a menü a pláza kínai éttermében. Megszólal Gergő, aki pechére ezt az ételt választotta, valamint Wang Kequn a kínai étterem munkatársa is. 

Itt megnézhetitek élő videónkat, melyet a kínai étterem munkatársával készítettünk!

Szerdán Lakatos Gergő légylárvás brokkolis csirkét fogyasztott az egri plázában található kínai étteremben, amelyet az Egerben láttam, hallottam csoportban azonnal meg is osztott. Szerdán az Egri Ügyek írt is ebből egy cikket, viszont mi sem hagytuk szó nélkül, megkerestük a helyet, ahol élő videót készítettünk az étterem munkatársával, valamint beszéltünk Gergővel is.

16650350_10208110857119129_607828466_n

Wang Kequn mélyen sajnálja a történteket. Fotó: EH

Wang Kequn a pláza kínai étkezdéjének munkatársa elnézést kért a szerdai légylárvás étel miatt attól a vevőtől, aki megtalálta a lárvát a brokkolis csirkében. Valamint azt üzenik Gergőnek, hogy kárpótolják az eset miatt, és személyesen is bocsánatot kérnek. Eddig Egerben nem tapasztaltuk azt, hogy bárki elnézést kért volna bármiért is, ezért ezt példás esetnek tartjuk. Mint Wang Kequn elárulta, egészben főzték meg a brokkolit, a beszállító küldött rossz minőségű ennivalót, valamint azt is hozzátette, hogy az kukacos brokkolis csirke a kukában landolt.

16683504_10208110804997826_1581865976_n

Úgy tűnik a beszállító a ludas. Fotó: EH

Lakatos Gergő, aki maga is a vendéglátásban dolgozik, elmesélte nekünk a történetét a légylárvás étellel kapcsolatban. – Kikértem a brokkolis csirkét, leültem hátra az elkülönített részre. Nagyétkű vagyok, így gyorsan betúrtam majdnem az egészet, amikor észrevettem, hogy valami nem okés. Először nem hittem el, próbáltam rá valami reális választ találni, hátha én nem látom jól és nem is az. Nézegettem egy ideig, ekkor leült a mellettem lévő asztalhoz egy srác, odavittem, megkérdeztem, hogy szerinte ez micsoda. Ő csak annyit tudott rá mondani, hogy ” vao…” – idézte fel Gergő.
16709634_1872186779726307_155653205_o

Gergő egy darabig biztos nem gondol a brokkolis csirkére. Fotó: Lakatos Gergő

Mint mondta, azonnal visszavitte a pultba az ételt, ahol a pultos lánytól megkérdezte, hogy mi az. – Szegény nagyon megrémült, mondta, hogy ő nem tudja. Mondtam neki, hogy én tudom, hogy légy lárva. A lány nem tudott mit mondani, csak azt, hogy ha akarom, visszaadják a pénzt. Mondtam, hogy azzal nem sokra megyek ha visszaadja, hívja ide a főnököt, aki miután odaért, szintén csak a pénzemről beszélt, semmi megoldást nem talált – mesélte.

Továbbiak Gasztro kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL