Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Fogyatékos művészeknek is jól jön adónk 1 százaléka

Fogyatékos művészeknek is jól jön adónk 1 százaléka

Személyi jövedelemadónk egy százalékát semmiképp ne hagyjuk veszni. A Polgárok Házában tippet kaptunk kinek ajánljuk fel.

Ez a cikk több, mint 6 éve és 11 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Személyi jövedelemadónk egy százalékát semmiképp ne hagyjuk veszni. Az Egri Polgárok Házában tippet kaptunk, kinek ajánljuk fel.

Sajtótájékoztatót tartottak április 11-én délelőtt, ahol Lombeczki Gábor, az Egri Polgárok Háza (EPH) igazgatója, önkormányzati képviselő bevezetőjében úgy fogalmazott, az egri Fidesz egy szolgáltató párt.
– Öt éve azért hoztuk létre az EPH-t, hogy ingyenesen adjunk helyet a legkülönfélébb rendezvényeknek. Volt itt már lakógyűlés, működik itt jóga klub és pénteken húsvéti gyermekjátszóházat tartunk. Célunk, hogy a valódi, valóban működő, valós munkát végző civilek munkáját megismertessük – fogalmazott az igazgató.

Kiemelte: már csak 41 nap van hátra az adóbevallások leadásáig és ezzel egy időben kell nyilatkozni az 1 + 1 százalékok felhasználásáról. Éppen ezért egy egri egyesületet ajánlottak a sajtó figyelmébe.

Asztalos Zsolt és Lombeczki Gábor – Fotó: Körmendi Gábor

Asztalos Zsolt a Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület elnöke elmondta, az egy százalékokból érkező felajánlásokat a fogyatékos emberek művészeti tevékenységének bemutatására fordítják.
– Ezúton kérjük a bevallást benyújtó polgárokat, hogy adójuk egy százalékával ezt a célt támogassák – tette hozzá.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL