Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Márk

Sötét
Fény

Mechatronikában erős vállalatot vásárolt meg az egri vállalat anyacége

Mechatronikában erős vállalatot vásárolt meg az egri vállalat anyacége

Az Egerben is termelő Aventics bejelentette, hogy megvásárolta a fejlett mechatronika területén élenjáró Vector Horizon Technology vállalatot.

Ez a cikk több, mint 7 éve frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Az Egerben is termelő Aventics bejelentette, hogy megvásárolta a fejlett mechatronika területén élenjáró Vector Horizon Technology vállalatot. Ezzel a cégvásárlással a pneumatika szakértői globálisan erősítik pozíciójukat a kereskedelmi járművek üzletágában.

Tovább bővíti üzleti tevékenységét az Aventics a pneumatikán túlmenően, hogy a vevői igények kielégítése érdekében mind pneumatikus, mind elektronikus rendszereket és alkatrészeket is kínálhasson a piacon – adta hírül a jarmuipar.hu.

A nemzetközi cégcsoport ennek jegyében jelentette be a Vector Horizon Technology LLC felvásárlását: egy olyan, magas technológiai színvonalat képviselő vállalatról van szó, mely a fejlett mechatronika területén – elsősorban a teherautó-ipari ágazatban – világviszonylatban élen jár az innovációban, de az Aventics globális ágazatainak és piacának több más területét is lefedi.

Azt, hogy mi áll a VHtek társaság figyelmének középpontjában, mire összpontosul üzleti tevékenysége, valamint, hogy milyen alkatrészeket gyárt, azt olvassátok el a jarmuipar.hu oldalán.

 

Továbbiak Gazdaság kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL