Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Márk

Sötét
Fény

Újabb 2 milliárd forint érkezik Heves megyébe

Újabb 2 milliárd forint érkezik Heves megyébe

Soron kívül ülésezett a Heves Megyei Közgyűlés szerdán.

Ez a cikk több, mint 6 éve és 11 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Soron kívül ülésezett a Heves Megyei Közgyűlés szerdán. A tanácskozáson, az Irányító Hatóság vezetőjének javaslatára 15 TOP-os pályázat támogatását hagyta jóvá a testület, közel 2 milliárd forint értékben.

A soron kívüli ülés összehívását az indokolta, hogy az Irányító Hatóság május 9-én megküldte a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázataival kapcsolatos döntési javaslatait – tájékoztatott Korepta Lilla, médiareferens.

Egy kormányrendelet értelmében csak akkor hozható támogatási döntés, ha a közgyűlés a fent említett döntési javaslattal változatlan formában egyetértett és erről határozatot hozott.

A 16 támogatási kérelemből 15 projektet támogatott a közgyűlés 1,52 milliárd Ft összértékben, 1 projektet pedig – támogatási javaslata mellett – újraértékelésre visszaküldött.

A mai napig 15,87 milliárd forint összegben született támogatói döntés az Irányító Hatóság vezetője részéről, ez egészülhet majd ki a fenti összeggel. A ma tárgyalt támogatási kérelmeken túl a közeljövőben további 31 projekt érkezik jóváhagyásra. A nyertesek és a konkrét projektek az Irányító Hatóság támogatói döntése után lesznek nyilvánosak.

Továbbiak Gazdaság kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL