Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Márk

Sötét
Fény

Késő bánat – kiosztották Mirkóczkit a fiatal fideszesek

Késő bánat – kiosztották Mirkóczkit a fiatal fideszesek

Mirkóczki Ádám szópárbajra hívta az egri Fideszt az M25-ös gyorsforgalmi út körül kialakult vita következtében. A Fidelitas reagált a kihívásra.

Ez a cikk több, mint 6 éve és 10 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Pénteken Mirkóczki Ádám szópárbajra hívta az egri Fideszt az M25-ös gyorsforgalmi út körül kialakult vita következtében. A Fidelitas reagált a kihívásra.

Ahogy korábban megírtuk, éveket csúszhat az M25-ös út építése. Ezzel kapcsolatban korábban Martonné Adler Ildikó Fideszes alpolgármester, később Mirkóczki Ádám Jobbikos országgyűlési képviselő tartott rendkívüli sajtótájékoztatót. Pénteken a Fidelitas is kiadott ezzel kapcsolatban egy sajtóközleményt, amire a Jobbik reagált.

Hétfőn Habis László polgármester kijelentette: Álljunk ki városunk és az M3-as autópálya közvetlen összekapcsolása mellett. A héten pedig Mirkóczki Ádám nyílt levelet intézett Habis Lászlóhoz.

Pénteken délelőtt Mirkóczki Ádám újabb lépésre szánta el magát, amikor nyilvános vitára invitálta az egri Fideszt.

Még ezen a napon a Fidelitas a következőket reagálta Mirkóczki Ádám bejelentésére:

– Késő bánat, ebgondolat. Azt javasoljuk Mirkóczki Ádámnak, hogy legközelebb előbb gondolkodjon, és utána beszéljen, legalább egy olyan fontos ügyben, mint az M25-ös ügye, mert ezúttal egriek ezreit haragította meg a gyorsforgalmi út elleni támadással. A vita egy újabb apropó lenne, hogy szétmirkóczkizhassa az egriek számára évtizedek óta vágyott útépítést, ezért ebben senki nem lesz partnere, a Jobbik egyedül marad, vagy legfeljebb a szocialistákra számíthat ebben az ügyben is.

Arra kérjük Mirkóczkit, fejezze be a veszélyes kommunikációt, és legközelebb időben figyelmeztesse Tóth István párttársát a földspekuláció negatív következményeire.

Egyúttal köszönjük az egrieknek, hogy folyamatosan csatlakoznak az m25.eger.hu oldalon a város polgármestere által kezdeményezett online aláírásgyűjtéshez – jelentette ki Lombeczki Gábor a Fidelitas Heves megyei szervezetének elnöke, Eger-MJV képviselője.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL