Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Így segíthettek az anyukájukat elvesztő két gyermeknek!

Így segíthettek az anyukájukat elvesztő két gyermeknek!

Sok a segíteni akaró az egri félárva kisgyermekek mellett!

Ez a cikk több, mint 6 éve és 7 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Sok a segíteni akaró az egri félárva kisgyermekek mellett!

Néhány napja adtuk hírül, hogy B. Tóthné Lakatos Edina, az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolájának biológia-kémia szakos tanára tragikus hirtelenséggel július 15-én, életének 34. évében váratlanul elhunyt. Maga után hagyta szerető férjét, aki szintén az Eszterházy Egyetem oktató munkatársa, valamint két csodás pici gyermekét, Boglárkát és kisfiát, Bencét.

Elképesztő, hogy mennyien próbálnak segíteni a családnak. Annak érdekében, hogy valóban olyan segítség érkezzen, ami számukra felhasználható, a következő listát adjuk most közre:

Az egri pedagógus házaspár félárva 2 éves kisfia, Bence ruhamérete jelenleg 110-es (póló, nadrág, kabát, stb) és örömmel vesznek őszi, téli 110-es méret fölötti kisfiús ruhákat is. Bence cipője jelenleg 25-ös, de növésben van. Arányosítva az őszi, téli lábbeliket is köszönettel elfogadják. Mivel a kisfiú még nem szobatiszta, így pelenkát is várnak, 5-ös méretűt (12-25 kg-ig), de helye lenne a babafürdetőnek, nedves törlőkendőknek, és más baba és kisgyermek ápolási termékeknek.

A kislány Bogika most 3 éves múlt, ruhában (póló, felső, stb) 122-es és feletti a mérete, nadrágból most a 116-os és feletti. Az ő cipője most 28-as.

Amennyiben játékot tud küldeni a segíteni szándékozó jólelkű ember, úgy ügyességi, logikai, fejlesztő játékokat várnak elsősorban, illetve mesekönyveket. Jó helyre kerülhetnek náluk a különféle vásárlási utalványok élelmiszerre, gyümölcsre, gyermek kozmetikumra stb.

Mivel megkezdett építkezése van a családnak –jelenleg albérletben élnek-, aminek a kimenetele szintén veszélybe került, ha valaki építkezési eszközökkel, anyagokkal tud segíteni, annak is örülnének. (Kimaradt 30-as tégla, 38-as nútféderes, E jelű gerenda, zsalukő 30-as, beton béléstest…) De jól jöhet az építkezésen való segítség, szakmunka, segédmunka is.

Ha csomagban küldené az adományát erre a névre, címre tegye:

B. Tóth Szabolcs

3324 Felsőtárkány, Pázsit út 7.

Ha személyesen szeretné eljuttatni, akkor az özvegy fiatal édesapa munkahelyére, az Eszterházy Egyetem D épületének portájára legyen szíves leadni adományát, az Eger, Leányka út 6-8. „D” épület, porta.

Amennyiben pénzzel tudja támogatni a szerencsétlenül járt családot, kérem, tegye meg! Azzal tud jelenleg a legtöbbet segíteni.

B. Tóth Szabolcs bankszámlaszáma:

Raiffeisen Bank 12033007-01096983-00100007

Bármekkora összeg nagy segítség lehet most a bajban.

Minden segítség sokat jelent most! Tegye meg, hogy értesíti erről azon ismerőseit, akikről feltételezi, hogy szintén tudnak segíteni.

Az eddigi segítségüket is nagyon szépen köszönjük a család nevében!

(Bővebb információ, felvilágosítás: markusrzs@gmail.com)

Borítókép: 24.hu

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL