Lépjen kapcsolatban velünk

EgerHírek

Mai névnap

Illés

Sakk – Hetedik hely a stockholmi 47. Rilton Kupán

Sport

Sakk – Hetedik hely a stockholmi 47. Rilton Kupán

A hetedik helyen kiemelt egri Gledura Benjamin a 9. fordulóban sötéttel legyőzte a lengyel Krasekowot és így 6,5 ponttal ötös holtversenyt követően a hetedik helyen végzett a stockholmi 47. Rilton kupán.

A hetedik helyen kiemelt egri Gledura Benjamin a 9. fordulóban sötéttel legyőzte a lengyel Krasekowot és így 6,5 ponttal ötös holtversenyt követően a hetedik helyen végzett a stockholmi 47. Rilton kupán.


Az első három helyet orosz sakkozók foglalták el. Alekszejenko 7,5, Csigajev ás Antipov 7-7 pontot ért el. A negyedik helyen 7 ponttal zárt a dán Rasmussen – olvasható az agriasport.hu oldalon.

Az üldöző mezőnyben foglalt helyet Gledura Benjamin, aki a barcelonai verseny megnyerése után veretlenül a 4. helyen zárta a budapesti Hetényi emlékversenyt. A veretlenségi sorozat sajnos a svéd fővárosban a 8. fordulóban megszakadt a norvég Solomonnal szemben. A dobogós esélyek itt elszálltak, de a zárófordulóban a bravúros 56 lépéses győzelem meghozta a 7. helyet.

A svédországi mesterversenyen 21 ország 126 sakkozója ült asztalhoz. Gldeura egyetlen magyarként összességében 5 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereséggel zárt. Az ÉLŐ pontok 2613-ról héttel növekedtek 2620-ra.

A további részletekért kattintsatok az Agriasport oldalára!

Borítókép – Archív fotó: Gledura Benjámin Facebook oldala


Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön mit szól ahhoz, hogy az Egri borvidék borospalackja után lesz egyedi, egri borospohár is?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Lájkoljon minket a friss hírekért!



Legtöbbet olvasott

FEL

Oldalainkon bizonyos technikai adatokat rögzítő cookie-kat (sütiket) használunk statisztikai célokból. Ezekről és adatai kezeléséről olvashat friss adatvédelmi tájékoztatónkban. Elolvasom

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás