Lépjen kapcsolatban velünk

EgerHírek

Mai névnap

Ivó, Milán

Sakk – Hetedik hely a stockholmi 47. Rilton Kupán

Sport

Sakk – Hetedik hely a stockholmi 47. Rilton Kupán

A hetedik helyen kiemelt egri Gledura Benjamin a 9. fordulóban sötéttel legyőzte a lengyel Krasekowot és így 6,5 ponttal ötös holtversenyt követően a hetedik helyen végzett a stockholmi 47. Rilton kupán.

A hetedik helyen kiemelt egri Gledura Benjamin a 9. fordulóban sötéttel legyőzte a lengyel Krasekowot és így 6,5 ponttal ötös holtversenyt követően a hetedik helyen végzett a stockholmi 47. Rilton kupán.


Az első három helyet orosz sakkozók foglalták el. Alekszejenko 7,5, Csigajev ás Antipov 7-7 pontot ért el. A negyedik helyen 7 ponttal zárt a dán Rasmussen – olvasható az agriasport.hu oldalon.

Az üldöző mezőnyben foglalt helyet Gledura Benjamin, aki a barcelonai verseny megnyerése után veretlenül a 4. helyen zárta a budapesti Hetényi emlékversenyt. A veretlenségi sorozat sajnos a svéd fővárosban a 8. fordulóban megszakadt a norvég Solomonnal szemben. A dobogós esélyek itt elszálltak, de a zárófordulóban a bravúros 56 lépéses győzelem meghozta a 7. helyet.

A svédországi mesterversenyen 21 ország 126 sakkozója ült asztalhoz. Gldeura egyetlen magyarként összességében 5 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereséggel zárt. Az ÉLŐ pontok 2613-ról héttel növekedtek 2620-ra.

A további részletekért kattintsatok az Agriasport oldalára!

Borítókép – Archív fotó: Gledura Benjámin Facebook oldala

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Melyik egri programsorozatot kedveli a legjobban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Lájkoljon minket a friss hírekért!


Legtöbbet olvasott

FEL

Oldalainkon bizonyos technikai adatokat rögzítő cookie-kat (sütiket) használunk statisztikai célokból. Ezekről és adatai kezeléséről olvashat friss adatvédelmi tájékoztatónkban. Elolvasom

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás